Wat is Universal Health en fitness Protection?

meeste verzekerde Amerikanen hebben professionele medische en tandheelkundige verzekeringen als gevolg van hun werkgevers.

Sommige Amerikaanse overheid pakketten, dit soort als Medicare, Medicaid en de Children’s Health en fitness Dekking Program, bescherming levering aan bejaarden, de armen en kleinen. Toch grote aantallen mensen blijven zonder bescherming.

Volgens het US Census Bureau, ongeveer veertien% van de Amerikanen afwezigheid wellness bescherming. Volwassenen leeftijden achttien tot 24 belandde de minst mogelijk om een ​​ziektekostenverzekering hebben.

Sommige leden van het Congres hebben voorgesteld het gebruik van de universele bescherming algehele gezondheid in de Verenigde Staten door de uitbreiding van Medicare te beschermen alle mensen. De regering Obama heeft geproduceerd universele wellness dekking van een plan prioriteit.

Onder bescherming van universele gezondheidszorg, alle burgers, ongeacht hun vermogen uit te betalen, hebben de gezondheid en de conditie zorg. Dit vermindert dure ziekenhuizen gebied bezoeken van de onverzekerden.

Een streven 1994 door de regering-Clinton in praktijk universele wellness bescherming te zetten werd verslagen net na zware lobby van de verzekering plan business en organisatie teams.

Category: Dieten

Comments are closed.