Wat kan Cease Snurken voor Superior?

Aanpassingen in de snooze-omgeving kan snurken minimaliseren. Verheffen het hoofd en slapen op iemands aspect zijn blootgelegd om snurken te verminderen. Sommige plek een tennisbal minder dan hun shirt om zich van het slapen op hun weer te ontmoedigen. Het consumeren van bepaalde voedingsmiddelen voor matras, vooral snoep, kan snurken verhogen.

Gespecificeerd producten en oplossingen kan de som van snurken te verbeteren. Al degenen die snurken uit de buurt van alcoholische dranken, melk oplossingen, tarwe producten en oplossingen, vette etenswaren, maaltijden verwerkt, gebakken voedingsmiddelen, chocolade en pizza houden. Er zijn ook medicijnen die je spiermassa, de belangrijkste om snurken te ontspannen. Deze bevat psycoactive medicatie zoals alprazolam, chloordiazepoxide, diazepam, flurazepam, lorazepam, oxazepam, temazepam en triazolam.

Sommige veranderingen in het leven kan heel goed het minimaliseren van de hoeveelheid van snurken dat optreedt. Die mensen die overgewicht hebben vaak aanzienlijk minder ruimte in hun neusgaten te ademen. Frequente sluimer cycli kunnen ook verminderen snurken. Vanaf 2009, artsen pleiten voor 6-7 uur van de slaap een avond, zo mogelijk met de soortgelijke overige programma elke individuele avond. Roken van sigaretten ook vaak potentiële klanten aan verbeterde snurken. Oefening en af ​​en toe zingen kan ook snurken. Meer ongewenste vetophopingen kan de ademhaling passages verstoppen en zingen kan verbeteren in feite de keel spieren, waardoor de lucht doorgangen aan bredere openen.

Na honing laat op de avond bleek te zijn veroorzaakt snurken te verminderen door verzacht de keel. Stoominhalatie maakt het ook mogelijk met snurken. Er zijn ook enkele kruiden-oplossingen die schijnbare nasale doorgangen helpen. Pepermunt en kruidige voedingsmiddelen glashelder uit de neus. Vitamine E en B6 ook duidelijk uit nasale doorgangen.

Neus strips zijn gemaakt die zijn gebouwd om snurken te verminderen. Deze stroken zijn geplaatst over de brug van de neus. Er zijn ook anti-snurken pillen en onderscheidende operaties die zijn gevonden om vermindering van snurken. Er zijn ook slaap faciliteiten die proberen na te gaan wat misschien wel de inwerkingtreding van het snurken. Tot slot is er de continue positieve Air Strain (CPAP)-apparatuur, een systeem dat een regelmatige stroom van lucht voorziet als gevolg van een deal met masker. Een arts moet deze machine adviseren. Sommige verzekeringen bedrijven gaan over het verkrijgen van een CPAP-apparaat, wanneer andere verzekeringsmaatschappijen alleen vork uit voor verhuur.

Category: Supplementen

Comments are closed.