Wat kan ik doen in Residence aan mijn tanden Pools?

Balanced tand beginnen met regelmatige bezoeken aan de tandarts om uw tanden zijn absoluut vrij van holtes en ziekte. Om ze gezond te houden, aan de slag het polijsten manier van handelen door uw email entree volledig poetsen en weer, op en neer. Na uw tanden zijn duidelijk, gebruiken producten en oplossingen om je tanden te poetsen tot het afsluiten van elke verkleuring. Soda of zuiveringszout is een normale witte alkalisch poeder dat zuur neutraliseert. Het zoet ook je adem. Baking soda kan niet alleen worden gebruikt met uw tandenborstel te poetsen je glazuur, maar ook om ze te poetsen.

zout, zoals schuurpapier, voert gemakkelijk het oppervlak waarop het wordt gebruikt. Zout als een mond schoon vermindert bacteriële vertrouwen en snijdt zuur, dat zal helpen om vlekken van de vorming. Het toevoegen van zout aan een mengsel van zuiveringszout levert een tweeledige aanval. Gebruikmakend van zout op je tandenborstel weg zal het oppervlak vlekken en verkleuringen te nemen. Baking soda dan completeert de methode voor het reinigen, het wegwerken van vlekken en schijnt het oppervlak.

Peroxide is vaak een onderdeel van de industriële tand whitening en slijpen producten. U kunt uw email zelf poetsen door het gebruik van waterstofperoxide. De aanzienlijke concentratie oplossingen toegepast in tandheelkundige werklocaties kan verkleuring veroorzaken indien gebruikt in grote doses. De 3 pct of minder alternatief u koopt boven de teller niet de vergelijkbare problemen opleveren. Verfraaiing begint met reinigen tandenborstels u desinfecteren door het gieten van waterstofperoxide meer dan hen. Borstel helemaal. Waterstofperoxide schuimen, dus niet meer dan het gebruiken doen en de remedie niet slikken. Waterstofperoxide is een zuur met oxiderende en blekende eigenschappen. De invloed van het gebruik van waterstofperoxide verbindingen wanneer deze gebruikt worden in een oplossing met zuiveringszout en zout. Net als bij het normaal gebruik van een whitening of bleken te verhelpen of verbinding, kan je glazuur en tandvlees eventueel ontwikkelen tot gevoelige of geïrriteerde.

Citroenen witter en fleuren. Onder andere een handvol druppels citroensap geperst uit een schone citroen in baking soda poeder en gebruik op je tandenborstel om je adem zo mooi frissen als te fleuren, witter en poets je tanden. ‘Pracht & Make-up strategieën’ ervaringen ‘, gedroogde sinaasappelschillen’s poeder kan worden gewreven op de tanden. Het is een rijke bron van calcium en vitamine C, dat vasthoudt aan het glazuur evenwichtig, sterk en verbetert de kleur.’ Wrijf de binnen witte element van een sinaasappelschil op je tanden te poetsen en glans. Fruit zijn puur natuurlijk en milieuvriendelijk aangename manieren om de algehele look van uw tanden te poetsen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.