Wat kan ik doen over My Bad Enamel?

Deze dagen tandheelkundige behandeling is vrij duur!

Mijn opa was meestal tandeloze tegen de tijd dat hij was vijftig. Dat is de manier waarop het was in de eerste decennia van de jaren 1900. Weer terug dan, althans voor een persoon in de gereduceerde of middenweg is eerdere zijn mist tanden zijn. Wat mij betreft, ben ik aangewezen om uit de buurt van het lot van mijn opa te houden, dus ik ben het uitvoeren van wat ik kan om mijn ongewenste email te repareren. Voor de laatste 17 verschillende jaren heb ik besteed veel meer dan $ 30, 000 op mijn parelwitte tanden – en ze toch meestal niet ideaal. Ach, ze nooit zal zijn! Dit bericht bestaat uit de beste begeleiding kan ik een persoon met betrekking tot de verzorging en reparatie van al die lastige verdomde puntige zaken in de mond geven.

Neem Elke dag tandheelkundige behandeling

Het aanbrengen van een hoge kwaliteit, comfortabel tandenborstel en de grootste tandpasta – mijn tandarts suggereert Crest – poetsen je tanden minstens 2 keer per dag, maar ongetwijfeld vlak voordat je naar matras, zodat het voedsel deeltjes zal niet zitten in je mond de hele nacht de tijd en grote schade aanrichten. Of, borstel kort na elke maaltijd als u misschien kunt. (Sommige mannen en vrouwen echt doen!) Als je borstel, gebruik maken van een ongecompliceerde cirkelbeweging zo niet, dan kunt u misschien vernietiging van uw tanden en / of uw tandvlees. Ook flossen elke werkdag als je kunt zo niet, minimaal op het moment zowat elke andere werkdag. En zodra of twee keer per 7 dagen, wrijf wat Glyoxide (zeer dure) of waterstofperoxide (goedkoop) op uw tandvlees om ze te behouden duidelijke, zakelijke en hopelijk roze. Een andere factor om te doen is voorkomen dat het innemen van medicijnen – gemachtigd is of anderszins – die uitdrogen je mond, want speeksel helpt spoelen voedsel deeltjes uit de mond, en enzymen in het helpen voorkomen dat tandbederf

Neem. Tandpasta

Sommige mensen de voorkeur aan de normale stoffen te gebruiken voor de gezondheidszorg. Neem tandpasta bevat een natuurlijk antibioticum dat nuttig zou kunnen zijn bij het poetsen degenen tand. Precies, kon neem tandpasta helpen verlagen de opbouw van plaque op de tanden en het tandvlees te versterken. Verschillende mensen vandaag zweer het werkt wonderen, dus misschien wil je om deze schijnbaar gezonde spullen uit een cheque geven.

voorkomen dat verwerkte suiker

De historische Chinese geoordeeld dat tandbederf (aka cariës) werd veroorzaakt door extreme geslachtsgemeenschap. De Chinezen zouden voorstellen dat zo, zouden ze niet? Hoewel de klassieke Grieken geloofden dat het een verstoring van de ‘humeuren’ of lichaamsvloeistoffen die het veroorzaakte. Vreemd, dit geloof naar mensen geleid worden ‘bled’ om de lichaamsvochten te verlagen. Voel het of niet, was bloeden beoefend helemaal in de twintigste eeuw. Hoe dan ook, een beter gebruik van verwerkte suiker in de zeventiende eeuw, in het bijzonder in de Europese landen dit soort als Engeland, ingesteld op een exponentiële toename van tandbederf. En we hebben schrokken de spullen ooit dat gegeven – de implicaties zal verdoemd worden! In unieke, sturen duidelijk van suikerhoudende kauwgom, uitdagende snoep en frisdrank. Als u een ding zoet voor in of drankje hebben, er zeker het bevat een suikervervanger.

Implantaten

Als bruggen niet kan worden gebruikt, kunt u kunstmatige implantaten. Gelukkig heb ik geen ervaring met implantaten ervaren, maar ik weet dat ze vrij duur – $ 2, vijfhonderd tot $ 5, 000 voor elke tand. Terug in de jaren zeventig, ervoer ik een partner wiens mond was geladen met weinig tanden gevoelig voor bederf. Hij veranderde mensen tanden met implantaten, kost hem bijna $ 10.000. Deze keer al die dezelfde implantaten zou de prijs van acht tot 10 situaties zo veel, of extra!

Behalve als je toevallig welvarend of tegen minimale hogere middenklasse te zijn, bidden dat u op geen enkele wijze moet een van de mensen vervloeken factoren.

Zeer duidelijk Option Implantaten

duidelijk alternatief is het verdienen van gewaagde uitspraken in hun advertenties met betrekking tot tandheelkundige implantaten. Zo veel als ik kan vertellen, de hand liggende optie staten kunnen ze je een hap van implantaten geven in slechts een persoon werkdag. Dit beweren is bijna zonder twijfel een lading van BS. In simpele feit, moet je echt bijna nooit een tand verwijderd en vervangen door een implantaat in dezelfde werkdag! De resulterende gat in het tandvlees en bot zal moeten maanden om te herstellen hebben. Ook Schijnbare voorkeur staten de waarde van deze implantaten zal zijn van $ 500 naar $ 2, 000 voor elke tand. Natuurlijk, deze kosten is redelijk betaalbaar. Dus, als je het geld te vinden voor deze kosten, misschien vinden hun implantaten is een redelijke selectie. Maar houd in gedachten dat veel mensen die implantaten hebben ervaren klagen hoe wezenlijk probleem ze zijn! Tegen elke prijs, voorafgaand aan je handelt, kennisnemen van de Online voor getuigenissen professionele en con.

Nacht Guards

Als je toevallig een van zijn mensen mensen die klemmen, slijpen of knarsen je tanden, dan moet je een nacht tijd bewaker gebruiken wel slapen. Deze kwestie sort-past aan uw hogere tanden en helpt af te wenden het chippen van de tand. Ik ben een persoon die voor een paar vele jaren nu gebruikt, en het is gewoon niet veel van een last. Hoe ingrijpend wordt een enkele prijs? Mijn tandarts betalen me zo ongeveer $ 500. Dit is een idee. Koop niet een persoon uit een tandarts. U kunt een persoon te kopen op het internet voor $ 15 tot $ 25 of, veel beter nog, ga naar een kantoor op te slaan en te investeren in een sportieve activiteiten mondstuk voor. . . een dollar. Wow, heb ik opgelicht! Ik moet aangeklaagd mijn tandarts voor het krijgen voordeel van mijn onwetendheid en domheid!

Hoe om u te helpen Revenue besparen op Dental Work

ik niet in staat om te leveren substantieel informatie op het hebben van lage kosten of geen kosten tandheelkundige behandeling. Je zou kunnen investeren in een aantal van die betaalbare tandheelkundige verzekering, ook wel een tandheelkundige korting te bereiden, waarmee je ‘hun’ tandartsen gebruiken. Als hun tandartsen zijn goed geïnformeerd, zou je honderden euro’s te behouden of anders, zou je close up uit te betalen nog veel meer dollars in de verlengde termijn. Mijn tandarts prijzen prime-dollar, maar hij is verdomd superieur. De bekwaamheid van een ‘low cost tandarts ‘zou meestal verdachte. Dan is er zeker de selectie van het verwerven van het voeren voltooid in Mexico, waar door je kan misschien helpen bespaar nog meer dollars. (Je moet gewoon klikken op de website link beneden voor dat artikel.) Ook kunt u overwegen om een ​​aantal geheel gratis tandheelkundige functie bij een tandheelkundige school. Toch zijn de meeste van deze functies alleen presenteren preventieve zorg van dit soort als reiniging. De tandheelkundige hogescholen die restauratieve werk van dit soort als wortelkanaalbehandelingen alleen kan worden gevonden in de onderwijsinstellingen van grote bevolking centra doen, dit soort als het College van de Stille Oceaan in de San Francisco Bay Space. Heel veel succes!

Als om te zeggen ‘The Heck met It!’ en Get Kunstgebit

Als, op een bepaalde positie, je begrijpt dat het houden van uw puur natuurlijke emaille in fantastisch doen het werk orde is eigenlijk veel te duur, dan kunt u overwegen deze te vervangen met een kunstgebit. Een hele set van kunstgebit kan lasten zo klein als $ 500. En als je toevallig arme en / of het opbouwen van SSI te zijn, kunt u eventueel in staat zijn om ze te krijgen voor gratis. Tandheelkundige verzekeringen kan ook vork helpen uit de factuur, van de klasse.

Samenvatting

Als je het geluk om geboren te worden met krachtige email dat resistent zijn verval, rekening houden met jezelf zeker gezegend. En als je het echt niet eens willen steunen, en uw email zijn movie-star white, dan kun je worden darn rond zo groot als adel. Maar als je net als mij en honderdduizenden andere waardeloze doen van het werk natuurlijk schmucks en hebben gemiddeld glazuur tegen zeer best, helemaal klaar voor een levensduur van moeilijkheden, pijn en kosten. Waarschijnlijk moet je jezelf goed nu doen een groot plezier en krijgen ze allemaal rukte. Superieur nog, om dollars te behouden, het werk zelf te doen. Krijg wat pijnstillers, een tang, luister naar een heel klein AC / DC. . . Tegen elke prijs, wat je ook doet, Ik trek voor jou!

Category: Dieten

Comments are closed.