Wat kan ondersteunen Ontsteking van acne?

p Er zijn vier verschillende soorten puistjes, variërend van mild tot significant. Alle puistjes stijlen kunnen ontwikkelen tot besmet, maar de meest intense zits allerlei meestal brengen over de meest roodheid.

Irritatie van puistjes kan worden gecontroleerd gebruik kille kompressen voor een korte tijdsperiode. Het wassen van de ontmoeting met koud drinkwater of de software van een kille washandje kunt inschakelen minimaliseren van de roodheid en zwelling van acne. Koude kompressen gebruikt om de huid voor een aantal minuten per keer kan ook hulp.

Mensen die onder de behandeling van een dermatoloog of arts kan eventueel willen rekening houden met cortisone-injecties. De injectie om het huidweefsel levert snel hulp, zo perfect als steun in de langdurige expressie.

Gebruikmakend van acne medicijnen te behandelen nieuwste acne problemen, evenals stoppen lange termijn breakouts, zal ook minder ontstekingen. Around the counter opties dit soort benzoylperoxide of salicylzuur worden aangeboden bij drogisterijen, terwijl voorschrift selecties antibiotica zijn bijvoorbeeld ook verkrijgbaar.

Infected acne die niet meer dan tijd is het verbeteren moet echt worden behandeld door een medisch specialist. Kopen bij de puistjes kan de micro-organismen om zich te ontvouwen induceren, produceren van nieuwe laesies te lijken. Ook kunnen sommige geneesmiddelen voor uitwendig gebruik intense droogte veroorzaken of verergeren voordat de situatie te verbeteren.

Category: Supplementen

Comments are closed.