Wat Leads naar Child Acne?

Kleintje puistjes is een uitslag van rode bultjes en / of whiteheads die plaatsvindt normaal gesproken op een paar weken oud. De uitslag gewoonlijk geïdentificeerd op de wangen, waarschijnlijk de kin of voorhoofd en weer in sommige gevallen. Dit is uniek ten opzichte van milia, die kleine witte bultjes aanwezig zijn bij de geboorte of in je baby’s eerste instantie meerdere dagen zijn. Een extra verscheidenheid van peuter uitslag is infantiel zits, die zich ontwikkelt net na de eerste paar maanden oud, en meest typisch komt voor als gele puisten op de neus en wangen.

Artsen overwegen kind acne is het meest mogelijk als gevolg van de hormonen van de moeder oversteken rond in de placenta voor de bevalling en het stimuleren van de olie-klieren in de huid van de baby. Ontwikkelen kleintje zits betekent niet de jongen of het meisje in gevaar is voor tiener acne later in het dagelijks leven. Af en toe kan een verpleegkundige moeder worden met behulp van medicijnen die kleine acne kunnen veroorzaken.

Pasgeboren puistjes gewoon niet kunnen worden voorkomen. Er zijn ook geen echte genezing voor het, anders dan voor doorzettingsvermogen en tijd. Zuigeling zits moeten echt op te lossen door zelf in slechts een handvol maanden. Als het stroom voor een langere periode, praten met een arts. Infantiele puistjes heeft prognose gerelateerd als het begin ervan is op drie maanden, het meestal zal verdwijnen vlak voor baby aanvankelijk verjaardag.

Sommige misleide vader en moeder zal controleren om hun baby’s overtollige huid te reinigen maken, nadenken dat zal de pasgeborene van de uitslag af. Aan de andere kant zal overwashing alleen de baby’s huid irriteren. Op dezelfde manier, gebruik te maken van lotions of olie om kristalheldere up kind zits zal alleen de uitslag nog erger. Knijpen of knijpen op de puistjes kan leiden tot een infectie en significant veel meer geïrriteerde huid – en een extra geïrriteerd kleintje

.

De beste manier om te bieden met baby puistjes, afgezien van tolerantie, is om voorzichtig te wassen poriën en de huid van uw baby met een milde kind schoonmaken zeep of gewoon water. Houd je baby schoon, maar haar huid niet overwash. Dep de huid droog, niet wrijven. Als de uitslag ziet er voornamelijk negatief, groeit slechter of niet opruimen zoals voorzien, zie een arts. Af en toe kan een actueel zalf eventueel wensen, of bijna nooit, zou de uitslag een symptoom van andere problemen zijn.

Category: Supplementen

Comments are closed.