Wat leidt tot acne breakouts Vulgaris?

Als u geplaagd met acne, herken je hoe hard het kan zijn om zich te ontdoen van een breakout. Zich bewust zijn van wat acne veroorzaken ondersteunt u een goed begrip van uw lichaam en uw huid. Het zal ook u kleine verbeteringen in je leven dat de wil oorzaak van zits zal verminderen en dat zullen helpen zich te ontdoen van puistjes.

Acne vulgaris, extra vaak beschouwd als puistjes, is een huid aandoening gekenmerkt door roodheid en bulten op de huid in de vorm van mee-eters, whiteheads, en puistjes. Acne wordt veroorzaakt door oliën en microben die poriën en haarfollikels blokkeren. Hoewel zits algemeen is niet een riskante aandoening, onbehandelde acne kan uitkomst bij bacteriële infecties en littekens in sommige situaties.

Het is normaal gesproken het beste om het advies van een dermatoloog te zoeken als u bezorgd bent over een poriën en huid situatie, dit soort als puistjes vulgaris.

Wat leidt tot acne?

puistjes wordt veroorzaakt door verstopte follikels. Deze blokkades worden veroorzaakt door een extra of uw huid oliën en bacteriële groei.

Een hoeveelheid van aspecten leiden tot de ontwikkeling van zits zoals genetica, hormonen, dieet-programma, psychologie, en infectie.

Hoe acne Kinds:

  1. in je huid, je hebt follikels en klieren dat type pilosebaceous modellen. Je klieren maken een aangeduid als talg olieachtige stof.
  2. Hormonen kan overmatige productie van talg veroorzaken. Deze verdere talg kan vormen verstoppen. Bacteriële vooruitgang begint te sorteren. Als het donker lijkt op de huid van de oppervlakte wordt geïdentificeerd als een mee-eter of een open comedo.
  3. Eters of afsluiten comedos komen over wanneer de blokkade is onder het gebied van de huid.
  4. Als manier te veel talg en bacteriën verzamelt zich in de follikel, zal de zak scheuren. Dit laatste resulteert in een papel, cyste, abces, of puist.

Genetica en puistjes

Een groot aspect in acne is genetica. Acne heeft de neiging om te draaien in gezinnen. Dit is echter een detail u niet in staat om het management. Echter, als zits is in je genen, kunt u kijken op de andere leidt tot van zits te pakken om kristalheldere uw breakouts.

Hormonen en puistjes

Hormonen hebben een effect op puistjes onmiddellijk. Zij zijn de directe leiden tot puistjes, omdat ze leiden tot de productie van talg, die extra zal leiden tot puistjes. Hormonen kunnen worden gecontroleerd door geneesmiddelen op recept, maar meestal wordt dit alleen gebruikt in extreme situaties van zits. U kunt ook bepalen hormonen met eten plan en spanning-management.

Eten plan en Zits

Doe levensmiddel invloed zits? Dit is eigenlijk een vrij fel bediscussieerd onderwerp. Er is enig bewijs dat aangeeft dat pieken in de bloedsuikerspiegel een impact hebben op uw huid olie generatie, wat impliceert dat voedsel plan een impact hebben op acne kan hebben kan hebben. Snoep en koolhydraten kan leiden tot pieken, terwijl voedingsmiddelen groot in eiwit kan ondersteunen regulering van bloedsuiker. Als je zoekt te verhinderen dat sommige maaltijden helpt behouden mooie huid, door alle aangeeft, draag het als onderdeel van uw zits reductie methode.

Lichaamsbeweging en Acne

Training kan een uitstekend manier om acne te verminderen zo perfect als het verhogen van uw algehele welzijn. Standaard uitoefening verhoogt de bloedsomloop naar je huid, medeplichtigheid aan het elimineren van schadelijke toxines en veel sneller herstellen. De oefening zal ook steun angst fasen te verlagen, die ook zal ondersteunen verlichten acne. Als u vinden dat lichaamsbeweging verergert uw zits, kan de verdere olie uit zweet worden de poriën te verstoppen. De kleding u don zou de olie te verzamelen en irriteren je huid. Maak positieve u niet trekken elke make-up. Kijk ook bij het wassen en vochtinbrengende uw huid direct na je werk uit.

Worry en Zits

Psychologie kan een doel uit te voeren bij het ontstaan ​​van acne. Stress heeft een effect op hormonen, die flip breakouts kan induceren. Verzorg je angst op een evenwichtige manier. Test weg te houden van zenuwslopende omstandigheden waarin waarschijnlijk. Haal meer dan genoeg rust en ontdek goede methoden om te ontspannen.

blootstelling aan zonlicht en Zits

Een kleine blootstelling aan de zon kan acne daadwerkelijk te helpen (we zijn in gesprek 10-20 minuten). Wees bewust, maar toch. Blootstelling aan zonlicht kan eeuwig destructie van de huid veroorzaken. Ook. een zon verbranden zal verergeren huidige puistjes en mogelijk leiden tot aanvullende breakouts een handvol maanden direct na branden uit.

Het is over het algemeen best om uw huid tegen zon schade te bewaken. Dat gezegd hebbende, de meeste zonnebrandmiddelen irriteren puistjes zo effectief. In de zeer lange uitdrukking beter af te trekken zonnebrandcrème weg van poriën en huidproblemen houden je bent, maar het kan goed maken uw zits slechter in de kleine frase. Beleggen in een olie-gratis zonnebrandcrème die speciaal is ontwikkeld voor zits. Hoewel ze de neiging veel duurder dan andere zonnefilters te zijn, is ze niet van plan om uw acne verergeren als slecht. Denk ook aan een grote hoed en een zonnebril.

Huid Items en puistjes

Deal met wast, moisturizers, toners, lotions, en lotions kan een effect hebben op je puistjes positief of negatief zijn.

Er zijn tal van oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld voor zits. Uw bedoeling is niet om alle olie te verwijderen uit je poriën en de huid, maar om uw huid te herstellen naar een gezond harmonie.

Op de ongelooflijk minimum vindt u een gezichtsbehandeling gebied schoon te nemen olie, stof nodig, en bacteriën uit je poriën en de huid en een vochtinbrengende crème om de stabiliteit te herstellen op uw huid. Je moet de crème niet overslaan! Als je dat doet, zal uw systeem beginnen met het produceren olie extra tijd in een poging om wat vocht in je poriën en de huid te krijgen. Dit kan uw acne verergeren.

Het vinden van de juiste mix van producten omvat een groot deel van de proef en fout. Het is echt van cruciaal belang om een ​​plan te religieus te observeren gedurende een aantal weken vlak voor het bepalen of het effectief is. Het overslaan van 1 dag ervaring wassen kan als gevolg van uw programma out-of-whack en uw zits kan eindigen erger dan het begon.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.