Wat leidt tot Lichaamsgewicht Reduction bij honden?

Malabsorptie aandoeningen worden gekenmerkt door de verstoring van de standaard absorptie van energie en vitaminen. Uw hond zal beginnen te elimineren lichaamsgewicht omdat deze essentiële aspecten niet adequaat verzenden naar haar lichaam, maar verdreven door haar ontlasting.

Problemen die interfereren met goede spijsvertering, zoals exocriene pancreasinsufficiëntie of langdurige diarree, veroorzaken de snelle of onjuiste beweging van vitaminen en mineralen en / of ontlasting door het maagdarmkanaal, wat resulteert in gewichtsverlies.

Metabole problemen dit soort als Addison staat, kan Cushing ziekte en diabetes pond verlies veroorzaken bij uw hondje zo niet effectief beheerd.

Op basis van de unieke neuromusculaire probleem, kan uw hond kilo’s te verliezen als gevolg van verlies van spiermassa, het onvermogen om de training of problemen met slikken of houden beneden voedingsmiddelen.

Significant gewicht daling is vaak voor bij honden met kanker. Uw dierenarts worden uitgerust om een ​​gespecialiseerde voedsel plan voor uw huisdier voorschrijven om haar in staat stellen te behouden uitzonderlijke overgewicht in de loop van de meeste vormen van kanker procedure.

hoektanden met een ernstige of unmanaged hartaandoening zal afname van drang ervaren naar voedsel en het lichaamsgewicht verval.

Interne parasieten zoals wormen, hart wormen, giardia of coccidiose zal leiden tot vermindering van vet in uw hond indien onbehandeld. Jaarlijkse physicals en maand-tot-maand preventatives zal gemakkelijk beschermen tegen deze problemen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.