Wat Levensmiddel Whiten Enamel?

Om tand wit behouden, moeten individuen vrij van vlek leidt tot etenswaren en stoffen zo veel mogelijk te blijven. Sommige van deze bestaan ​​uit koffie, thee, bosbessen, paarse wijn en sojasaus. Een ongecompliceerde regel is alle voedingsmiddelen die zal leiden tot een hardnekkige Wasserij Vlekken kunnen tanden ook vlekken. Tanden poetsen of tenminste spoelen de mond met het drinken van water kort na consumptie van deze voedingsmiddelen zal helpen een prachtige deal. Tabak brengt ook vlekken.

Sommige voedingsmiddelen te ontdoen van micro-organismen die leidt tot plaque, de verbinding die verhardt tot geelachtige tandsteen zo niet afwezig duurde niet lang genoeg geborsteld. Knapperige fruit en groenten zijn de ideale inzet in dit artikel. Appels zijn best, en bloemkool, wortelen en selderij doen het werk ook. De vezel reinigt tand, en deze levensmiddel stimuleren ook de productie van speeksel, die zal helpen om tandplak te behouden van de vorming.

Citroensap kan een whitening effect op de tanden hebben, maar tandartsen suggereren naar toe om de reden dat het zure karakter tandglazuur kan pijn doen. Een superieure fruit te overwegen is de aardbei. Een gepureerde aardbeien kunnen worden samengevoegd met een / 2 theelepel. van zuiveringszout en drinkwater voor een pasta dat sommige whitening winst levert. Tanden moeten worden geborsteld met tandpasta daarna weg te nemen van de vrucht residu voorzichtig zodat er geen kauwgom of email schade van de aardbei zaden veroorzaken. Baking soda kan ook worden gebruikt door zelf met het drinken van water voor een pasta. Beide techniek moet echt alleen worden toegepast op het moment een 7 dagen of veel minder, want zuiveringszout is moeilijk op emaille.

Een theelepel witte appel cider azijn vermengd met een glas water maakt een effectieve mondwater voor het bleken van tanden. Het is echt cruciaal om de azijn met H2O verdund omdat anders azijn kan vernietiging tandglazuur tijd.
Hoewel niet een voedsel, waterstofperoxide is de belangrijkste component in de meeste whitening oplossingen, waaronder mensen toegepast gekwalificeerde tandheelkundige behandelingen. De 3-procent waterstofperoxide oplossing gevonden in de bruine fles bij discounters en apotheken kan worden gebruikt als mondspoeling in onroerend goed voor haar bleken eigenschappen – gewoon voorzichtig om het niet te slikken

.

Superior tandheelkundige behandeling is de beste preventieve maatregel te blijven tanden wit te houden. Borstelen tanden na elke voeding alternatief dan slechts 2 keer per werkdag is een groot voordeel. Een verschuiving naar een nieuwe tandenborstel ten minste twee maanden kan ook, omdat borstelharen komen worden versleten. Flossen tenminste wanneer een dag verwijdert het residu dat op een gegeven moment kan omdraaien tot tandsteen en kijken als gele plekken rondom gom lijnen. Een gekwalificeerde reiniging door een tandarts ten minste na een kalenderjaar is ook een uitstekende manier om glazuur wit behouden.

Category: Dieten

Comments are closed.