Wat Maaltijden resultaten in Acne?

Acne is een huid aandoening die puistjes, mee-eters en whiteheads triggers. Voedingstekorten enorm toe tot acne flare-ups. Een dieet dat rijk is aan dierlijke producten en oplossingen, zuivel, verzadigde vetten en gehydrogeneerde vetten kan puistjes veroorzaken. 1 van de functies van de huid is om overtollige verkwisten van het gehele lichaam te verwijderen door middel van zweten. Als de schadelijke stoffen weg te gaan door de huid, ze verstoppen de poriën. Door een uitgebalanceerd eetprogramma en afwezigheid van bepaalde voedingsmiddelen, kunt u de verontreinigingen te verlagen in je gehele lichaam en puistjes te verminderen.

Sugar drastisch onderdrukt het immuunsysteem procedure en zorgt voor micro-organismen zoals candida te bloeien. Gist overschrijdingen van het lichaam evenwichtige bacteriën, die verhoging kan geven aan huidontstekingen. Blijf uit de buurt van suiker in geraffineerde koolhydraten en bewerkte voedingsmiddelen. Sugar schuilt in ketchup, saus, snoep, ijs product, yoghurt, jus en brood. Lees de etikettering van levensmiddelen positief te zijn uw voedsel spul is suiker-volledig gratis. Als je iets zoets wilt, ga dan voor fruitsalades en niet-suiker yoghurt.

Dairy levert slijm die jassen sinussen en de kleine darmen. Het slijm dat sorteert in de kleine darm stopt voeding verscheidenheid geabsorbeerd door de rest van het gehele lichaam. Gebrek aan vitaminen kan de poriën en de huid cel productie belemmeren en resulteren in whiteheads en mee-eters. Nogal wat mensen hebben een voedsel allergie voor zuivel producten en oplossingen, welke symptomen verergert. Onthouden van in zuivelproducten en oplossingen zoals kaas, ijs, melk en boter. Vervangen deze producten met sojamelk, amandelmelk en soja kaas.

Crimson vlees bevordert een zuur milieu in het menselijk lichaam. -Zits creëren ziektekiemen gedijen in deze stijlen van instellingen. Natriumnitriet, die is gevonden in worsten, vleeswaren en warme honden, is een toxine om het hele lichaam. Verder is zwavel die in veel vlees oplossingen en schaadt de bekleding van de darm. Integreer vis, natuurlijke en biologische kip en kalkoen, en soja-producten en oplossingen in uw eten plan. Bestaan ​​uit een grote hoeveelheid van het ontgiften van vruchten, voedselrijke rijke groenten en vezelig volle granen.

Verzadigde en gehydrogeneerde oliën kunnen zits induceren. Probeer uit te gefrituurd voedsel, braadvet, reuzel, kokosolie, palmpitolie en margarine te verminderen. Deze oliën kunnen je negatieve cholesterol verhogen en de ontwikkeling van aderverkalking, die passende bloed beweging zal onderdrukken om je hele lichaam. Gebruik toegevoegd vergine olijfolie of koken castreren.

Zowel cafeïne en alcohol zijn diuretica die uitdrogen van de huid. Ze kunnen begeleiden naar de huid produceren van extra olie te maken voor hun drogen gevolgen. Levenloze huidcellen zal niet worden geëlimineerd in de tijd en de poriën verstopt raken. Beperk de hoeveelheid geld van chocolade, koffie, thee en alcohol je.

Category: Gezond eten

Comments are closed.