Wat Residence Items witter Enamel?

Baking soda is zonder twijfel de universele reiniger. Niet alleen duidelijk vet en uitdagende drinkwater vlekken van betrouwbare oppervlakken, maar ook reinigt en bleekt uw tanden. In simpele feit er veel tandpasta’s die zuiveringszout hebben opgenomen om hun ingrediënten. Dat gezegd hebbende, het verkrijgen van tandpasta met baking soda is niet echt essentieel. Verhogen slechts een klein zuiveringszout (van de kleine oranje doos die prijzen rondom een ​​$ 1) om uw tandenborstel en reinigt je tanden, het borstelen als gewone.

Peroxide de natuurlijke manier verfrist iets raakt, en het doodt ook ziektekiemen. Een grote hoeveelheid van de kleur die een goede illustratie op onze emaille is te wijten aan de micro-organismen en ziektekiemen die er wonen, samen met organische kleuring van het voedsel dat we consumeren en drinken. Spoelen met peroxide onmiddellijk na het poetsen zullen helpen verfrissen en reinigen afwezig alles wat daar dat moet niet vlak na een maaltijd is dan. Het zal ook witter de tand als het reinigt en verfrist.

maaltijden die rijk zijn aan citroenzuur zijn ook helpen om witter te maken en reinigen van tanden. Net zoals het een goede strategie om sinaasappel, grapefruit, citroen en limoen schillen langs de rommel beschikking stelling op te frissen en schoon te maken, het is ook een uitstekende gedachte om deze voedingsmiddelen te consumeren om hulp met precies dezelfde factor, alleen in je mond. Indien mogelijk, zuigen op een citroen of limoen (sinaasappels en grapefruits zijn minder ingewikkeld om in te nemen), het graven uw tand in de vrucht positief dat de tanden volledig zijn bedekt door de citroenzuur te maken. Het citroenzuur wordt op natuurlijke wijze witter je tanden en geven je een frisse adem. Het is cruciaal om te zien dat als je zweren in de mond, dan is deze techniek zal niet de beste manier om te gaan voor je.

Selderij is vezelig, heeft zeer weinig kleur aan, en wordt gemaakt uit voornamelijk H2O, en voert effectief als een organisch email schoner. Het consumeren van selderij kiest plaque die vanzelf op uw tand heeft ingediend. Het helpt ook het schoonmaken van de groeven tussen het glazuur, het handhaven ervan, vrij van maaltijden en ziektekiemen.

Witte azijn en appel cider azijn zal ook opfrissen en witter tand. Hoewel het beste zou zijn om gorgelen met, zou het waarschijnlijk minder moeilijk de borstelharen van de tandenborstel inwerken en vervolgens borstelen op de tanden. De azijn zal zich te ontdoen van iets dat normaal niet hoort te zijn.

Category: Dieten

Comments are closed.