Wat Resultaten in Zits en Dry haaruitval?

Door de puberteit, wanneer veranderingen in de chemie van het lichaam worden steeds positie, de huid verandert in vettere en vatbaar voor puistjes. Volgens de Mayo Clinic, kan de versterking van zits hormonale of genetische, wat leidt tot een aantal mannen en vrouwen om acne postpuberty verwerven.

Acne wordt ingegeven door de overproductie van talg in de haarzakjes. Elke follikel op uw huid heeft een olie-ontwikkelen klier verzenden olie tot je haar en huid smeren. Wanneer de haarzakjes te zetten in aangesloten met talg en nutteloze huidcellen, verschijnt een comfortabele Whitehead onder de poriën en de huid, de vorming van een puistje. Een follikel aangesloten in de nabijheid van het gebied van de huid misschien omzetten nogal donker, waardoor een mee-eter te lijken op je huid. Blokkades die zich diep in een haarfollikel leiden tot een pijnlijke rode knobbel of cyste onder je huid. Volgens de Mayo Clinic, het is echt niet gezien wat leidt tot de verhoogde productie van talg dat de vooruitzichten gekwalificeerd zijn om puistjes. De Mayo Clinic heeft bepaald dat vette voedingsmiddelen en chocolade veroorzaken geen of invloed zits, zoals toen werd beschouwd.

hoofdhuid of haar droog en haar verval zijn niet gerelateerd aan zits zelf. Als er iets helemaal niet, mensen vandaag de dag lijden aan acne waarschijnlijk vetter haar hebben.

Haar dat droog, bros, en begint om drop-out zal worden kan een symptoom van een echt ernstige medische aandoening of gewoon een chemische reactie.
Als de schildklier niet goed werkt, je stofwisseling op te laden veranderingen, waardoor verbeteringen in het fysieke uiterlijk. De meeste mensen die lijden aan een schildklier aandoening ontmoeting droog en broos haar en haarreductie. Een schildklier probleem kan heel goed ook het monster van uw acne breakouts te passen.

Dieet programma kan invloed hebben op de algemene gezondheid van je haar. Ondervoeding, voeden op ziekten, lichaamsgewicht reductie chirurgische behandeling, en de crash van het gewichtsverlies plannen kunnen leiden tot haar te groeien droog te zijn en vallen uit. Als je kennis-dieet verbonden haar verval, spreek met uw medische professional over vitamine gezondheid supplementen. B-vitamines, vitamine E, visolie en Omega oliën kunnen helpen uw haar te zetten in gezonder.

Als u nog niet zo lang geleden gekleurd je haar, overdreven was je haar, of zwemmen in gechloreerde zwembaden en kennisgeving droogte en verval, een afspraak maken om een ​​ervaren kapper zien.

Haar achteruitgang en droog haar zijn symptomen van verscheidene klinische remedies, geneesmiddelen en aandoeningen. Als je deskundigheid haarreductie en denken dat het medisch te worden aangesloten, raadpleeg dan uw arts.

Een koppeling tussen acne, droog haar en haaruitval ligt in de alternatieven voor de behandeling van acne. Topical zits therapieën normaliter alleen de locatie te drogen waar ze toch worden gebruikt, wordt het geneesmiddel geabsorbeerd in de poriën en de huid en kan ook leiden tot een aantal hoofdhuid droogheid. Orale acne medicijnen zoals antibiotica of isotretinoïne (Roaccutane) worden genomen om zich te ontdoen van bacteriën en het verminderen van olie creatie in je haarzakjes. Door verlaging olieproductie in haarzakjes, kan orale puistjes medicijnen droog haar veroorzaken en op een gegeven moment wat haar reductie.

Een andere verbinding waarbij de haarzakjes van de huid en hoofdhuid is een aandoening genaamd folliculitis. Volgens de Mayo Clinic, folliculitis gebeurt wanneer haarzakjes blijken te zijn besmet. Folliculitis kan brengen over Whitehead puistjes op je gezicht gebied en hoofdhuid en haaruitval. Haarzakjes verwerven nadeel heeft ondervonden van acne, scheren, sportief beperkt hoeden, overmatig transpireren, dermatitis, snijwonden, wonden, of lijmen toegepast voor de uitvoering van pretend haar zijn veel kwetsbaarder voor een infectie. De micro-organismen, virussen en schimmels die folliculitis veroorzaken kan worden ontdekt in warme baden en op vuile scheerapparaten of kunnen vaststellen uit uw persoonlijke ingegroeide haren, grote mate van gist in je lichaam, of het herpes simplex virus. Terwijl delicate folliculitis verdwijnt met elke therapie, als je witte puistjes observeren verspreiden op uw gezicht gebied, nek, of de hoofdhuid, bel dan uw huisarts of huidarts.

Category: Supplementen

Comments are closed.