Wat te Binnenkort Consumeer Na het behalen van Enamel Whitening

wat mee te nemen in na ontvangst van Tanden Bleken

emaille whitening kan helpen geven u het zelfvertrouwen dat u wilt door het leveren van u terug van uw witte glimlach. Het kan een dure proces, ongeacht of deze wordt uitgevoerd door een tandarts of woning met een kit. Dit is waarom het belangrijk is om te weten wat je moet en moet niet meteen te consumeren nadat u een whitening techniek bereikt.

Meteen nadat je via een whitening behandeling, uw mond zal extra gevoelig zijn vlekken in slechts de eerste 24 uur. Dat gezegd hebbende, zijn er specifieke dingen die kunnen vlekken op elk moment en weten wat ze kunnen u helpen om uw glimlach witter te houden. Enkele van de items die onschadelijk zijn voor de in te nemen net na het bleken bestaat uit melk, bananen, yoghurt, kwark en basic borsten kalkoen zijn. De gedachte is om uit te kiezen items die de natuurlijke manier wit van kleur om weg tegen vlekken blijven.

Het is ook essentieel om te weten wat voedsel je moet echt weg van volgende tanden bleken blijven. De belangrijkste factor die je nodig hebt om weg te houden van is darkish maaltijden die je tanden kan vlekken. Deze is voorzien van fruit deze als bosbessen en bramen. Espresso en darkish frisdrank zijn ook schadelijk als effectief. Het is ook belangrijk om te onthouden om te blijven afwezig voedingsmiddelen die maaltijden inkleuren van hen direct na uw behandeling hebben als ze je mond kan verven te zijn dat de schaduw.

Je moet echt ook bewust zijn dat wanneer u een tanden bleken cursus van actie gedaan, zal uw email zachter, dat is deel van het motief zijn ze meer waarschijnlijk te worden gemerkt zijn. Dit leidt hen ook gevoelig voor temperatuur. Dit is de reden waarom je nodig hebt om uit de buurt van etenswaren en dranken die zinderende of ijskoud, of ze zijn nogal donker oplossingen die zullen geen vlekken of blijven. Het consumeren van deze items kan je glazuur veroorzaken niet alleen pijn, maar kan in feite letsel hen.

Hoewel het is van vitaal belang voor u om ervoor te zorgen dat je eet de juiste voeding voor de eerste 24 uur direct na een whitening procedure, het is net zo belangrijk om te vertrouwen dat u minimaliseren beneden op deze voedingsmiddelen de hele tijd te maken. De veel meer je neemt bij weinig voedingsmiddelen die vlek, zal het een stuk sneller je mond weer naar de manier waarop ze belandde voor u ervaren de whitening uitgevoerd. Dit betekent niet dat je moet stoppen met het nemen van alle problemen die je aanbidden helemaal, maar in gedachten houden dat gematigdheid is het van cruciaal belang. Ook moet je niet negeren te spoelen en penseel vlak na het voeden op of inname van items die zal verkleuren en je zullen helpen om uw parelwitte glimlach!

houden

Category: Supplementen

Comments are closed.