Wat te consumeren om te ontdoen van acne

Om je lichaam te geven met alle vitaminen en mineralen die het nodig heeft, krijgt voedingssupplementen zoals Maca-een poedervormig Peruaanse knolgewas dat stabiliseert en balanceert het menselijk lichaam en hormonen. Maca essentiële vetzuren, aminozuren, mineralen, calcium, magnesium, ijzer en kalium en heeft een smakelijk stijl het poeder kan zeer gemakkelijk worden gemengd met dranken deze soorten smoothies. U kunt ook gewoon Character’s Woning Eten een mineraal-overvloedige superfood dat vitaminen, mineralen en sporenelementen, die het hele lichaam eisen in kleine hoeveelheden.

heeft

Water reinigt je lichaam en je huid. Verbruiken een minimum van twee liter zelfs nu minerale h2o elke dag. Water helpt je huid gehydrateerd te houden en helpt om de chemicaliën die mogelijk kunnen worden triggering je puistjes uit je lichaam te spoelen. Wanneer uw huid krijgt te drogen, maar niet in staat zijn om de dode huidcellen correct laten vallen, die zou voortvloeien in verstopte poriën en extra acne.

Integreer veel meer fruit, groenten, noten en zaden in uw dagelijks dieet. Gebruik bijvoorbeeld rijp fruit om een ​​smoothie te maken, hebben een minimum van een persoon salade voor iedere werkdag als bijgerecht of met uw belangrijkste programma, en hebben noten en zaden voor de snack. Pompoenpitten en paranoten zijn nuttig bij het behandelen van puistjes. Paranoten hebben selenium (sporenelementen) en pompoenpitten hebben zink, dat je lichaam de mineralen die het nodig heeft om af te weren acne.

Antibiotica te ontdoen van de micro-organismen in uw spijsvertering methode, die kan uitkomst in obstipatie en verminderde absorptie van belangrijke vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Omdat excretie is niet behulpzaam en verontreinigingen worden steeds onthuld als gevolg van de poriën en de huid plaats, zits ontwikkelt. Als u consumeren antibiotica voor je puistjes, gebruik dan een probioticum deze als Nature’s Biotics. Probiotica zijn maaltijden dit soort als honing, bananen en artisjokken, die de steun aan de handige bacteriën in je lichaam dat de antibiotica verwoeste te herstellen.

Worry kan leiden tot acne, volgens Karen Jessett, schrijver van ‘Clear poriën en de huid’. Cafeïne verhoogt je hele lichaam stam hormoon bedragen, wat resulteert in acne. Drink geen koffie, chocolade, thee en frisdrank nemen allemaal cafeïne.

Volgens de American Academy of Dermatology, vette voedingsmiddelen meestal niet te maken de poriën en de huid vetter echter consumeren ze weg kan gaan olie op uw deal met aanzienlijk over de hele mond. Wanneer sommige plantaardige oliën verschijnen in gesprek met de huid kunnen acne verergeren.

Category: Supplementen

Comments are closed.