Wat te doen als je zits

Wat is acne? Alle mensen willen alleen maar dat weten. Krijgen van puistjes is gewoon niet alleen voor jongeren geteelde ups zijn ook geneigd om puistjes acne. Hier zijn een paar info over puistjes die u moet weten:

 • Een puistje is geboren toen de olie uit je talgklieren blokkeert de poriën van je huid waar je haarzakjes ontwikkelen van <. / li>
 • Uw puistje begint zowel als een zwart hoofd of een witte kop. Een zwarte kop is geboren toen grote poriën worden geblokkeerd door olie. Een zwarte kop is vlak en heeft een donker hart. Een witte kop, in de tussentijd, ontstaat wanneer de verstopte poriën is weinig. Een witte kop is precies dezelfde als de schaduw van uw huid.
 • Wanneer deze verstopte poriën gekomen worden ontstoken en besmet, ze veranderen in een volledige geblazen puistje.
 • De sleutel oorzaak van acne is onduidelijk. Hormonen, micro-organismen, en sommige middelen kan leiden tot puistjes. Angst wordt geïdentificeerd om uw acne nog erger te maken.

  Wat kun je doen als je acne? Hier zijn enkele zeer eenvoudige manieren die u kunt voldoen aan:

 • Implementeer een honing masker op zijn minst na een 7 dagen. Het enige wat je moet hebben is ongeveer twee eetlepels honing. Gebruik het om uw ervaring, en het toelaten blijven voor alle ongeveer 15 minuten voor het spoelen volledig met schoonmaken zeep voor acne. Honing in feite heeft antibacteriële en antiseptische huizen.
 • U kunt ook gebruik maken van citroensap om je puistjes en kristalhelder de littekens te desinfecteren. Het enige wat je moet hebben is een theelepel citroensap en een theelepel h2o om het te verdunnen. Direct na het reinigen van uw ervaring bij avond, dep de citroensap op uw ontmoeting met een watje.
 • Zoeken naar noncomedogenic make-up. Dit soort make-up niet verstoppen in uw poriën.
 • Als al het andere faalt, zie een huidarts. Check out Medische professional Lawrence Jaeger in New York. Hij is slechts een van de best beoordeelde dermatologen in New York, die u de juiste stijl van medicatie kan geven voor uw unieke vorm van puistjes.
 • Puistjes kunnen pijnlijke en verzwarende zijn. Iedereen heeft te bieden had met het op een enkel punt in hun leven. Gewoon vasthouden aan de eerder genoemde tips, en je echt moet zien je puistjes puistjes afnemen in frequentie en ernst. (Foto credit score: Afbeelding: Graur Codrin / FreeDigitalPhotos.internet)

  _____

  EDIT: Kan misschien 19, 2012

  Als je meer informatie over acne nodig breakouts en hoe het te verwerken, kan dit verslag zeker praktisch voor jou.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.