Wat te doen (en niet doen) te onderhouden emaille voedzame

Als u betaalt uit dit Halloween nacht vergaren snoep met de kinderen, de vooruitzichten zijn u en uw gezin zullen worden blootstelling van uw email te veel suiker in de dagen en weken te komen. Dit kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid van uw tanden en tandvlees. Nuttigen van zoete traktaties verhoogt uw kansen op het ontwikkelen van tandbederf, zo geschikt tandheelkundige netheid is van vitaal belang voor het behoud van die mensen parelwitte tanden glanzend en krachtig. Je kan testen enkele gunstige hygiënerichtlijnen hier opgesomd en gaan door onder voor een aantal do’s en don’ts voor een evenwichtige tand.

Do je tanden poetsen voor ten minste twee minuten.

Do Poets je tanden op zijn minst tweemaal per dag.

Do snack op knapperige maaltijden waarbij voedingsmiddelen en poetsbeurten. Voedingsmiddelen zoals wortelen, appels en selderij helpen om weg te schrobben vlekken en plaque. Bovendien zijn ze uitstekend geschikt voor u, dus waarom niet?

Doe het verbeteren van uw tandenborstel of opzetborstel zowat elke 2 â € ‘drie maanden.

Do ga naar uw tandarts op zijn minst twee keer per jaar.

Do te veel calcium in uw dieet plan. Calcium houdt glazuur echt hard en robuust. U kunt calcium krijgen als gevolg van de consumptie van melk, kaas, yoghurt, verrijkte sappen en supplementen.

Do sip drinkwater over de hele werkdag. Water wordt schoon weg onveilige micro-organismen in staat stellen op uw tand.

Do thee verbruikt. Even milieuvriendelijk en zwarte thee zijn aangetoond om te helpen in het vermijden van plaque plakken aan de tanden. Thee zijn ook een hoge toevoer van antioxidanten die bijstand zal behouden tandvlees gezond.

Do Gebruik een rietje bij het drinken van zure dranken zoals sap en frisdrank. Drinken door een rietje de grenzen van het volume van de publiciteit van uw tanden en tandvlees te krijgen tegen de corrosieve dranken.

Niet borstel je glazuur juist na het drinken of het nemen van zure dranken of maaltijden . Frisdrank, sappen en citrusvruchten zijn zuur en als je de juiste volgende poetsen ze te consumeren de wrijving van het borstelen gemengd met het zuur zal echt leiden tot uw tandglazuur te eroderen. Om dit te voorkomen, consumeren drinkwater voor het poetsen aan het speeksel in de mond (die het zuur afwezig spoelt) activeren.

Niet gebruik een mondspoeling met alcoholische dranken. Alcoholische dranken kan het tandvlees irriteren. Het uitzoeken van een drank-zonder kosten mondspoeling of gebruik een mengsel van warmte water en zout naar alledaagse spoelen.

Niet snack op moeilijk snoepjes of kleverige snoepjes (zoals toffees) alle door middel van de werkdag. Tricky snoepjes en plakkerige snoepjes zijn erger dan andere rassen van snoepjes, dit soort als snoepjes, om de reden dat ze geneigd zijn om in de mond voor een langere periode en uw tanden bloot om hun suiker voor een langere tijd. Dit zal het risico op tandbederf verhogen.

Een goede mondhygiëne is essentieel alle kalenderjaar erg lang, maar specifiek in deze tijd van het kalenderjaar als snoep en lekkernijen zijn er in overvloed.

Category: Gezond eten

Comments are closed.