Wat te doen voor System puistjes

Vul een bad met warmte om ongelooflijk warm drinkwater, de invoering van een el. van een tea tree olie reinigingsmiddel om het drinkwater, hoewel het bad vult. Weken in het bad voor ten minste 10 minutes.Tea tree olie is bekend om zich te ontdoen van zits-triggering ziektekiemen als benzoylperoxide, die een organisch alternatief kan zijn als je gevoelig bent voor benzoylperoxide zijn. U kunt een tea tree olie cleanser vinden op elk algehele gezondheid etenswaren winkel of normale levensmiddel markt.

Baking soda kan helpen doen weg met Candida bacteriën die kunnen leiden tot een procedure-resistente acne. U kunt zuiveringszout direct van toepassing op de huid, die kan worden toegepast in combinatie met de tea tree olie reinigingsmiddel. Nemen twee eetl. van zuiveringszout met voldoende water van het ras een pasta, masseer het vervolgens in de huid voor ongeveer 1 minuut. Heel goed spoelen met H2O.

Als er zits puisten of cysten die ontstoken of-vloeistof geladen zijn, kan het nuttig zijn om te gaan plaatsen met al die regio’s met fraai verdunde tea tree olie. Naar aanleiding van de tea tree olie bad hebben genomen en geschrobd met de baking soda, genieten een wattenschijfje met een oplossing van een / 3 tea tree olie en twee / 3 drinkwater, dan gebruiken het om de huid. U kunt deze aanpak op de tijd voor elke dag herhalen totdat uiteindelijk de acne vermindert, dan verminderen tot 2 keer voor elke 7 dagen.

Benzoylperoxide is gebruikt voor jr om effectief omgaan met acne snel. Het komt vaak in product soort, maar kan ook worden ontdekt als een component in acne reinigingsmiddelen en toners. Benzoylperoxide kan chemisch te lanceren zuurstof aan de huid, die snel doodt de bacteriën die leiden tot acne. Het is belangrijk benzoylperoxide gebruiken in kleine hoeveelheden bij de eerste, als het kan in sommige gevallen leiden tot irritatie en roodheid van de huid.

Als u hebt geprobeerd alle van de conventionele oplossingen voor clearing systeem acne in de residentie, maar zelfs nu vinden het moeilijk om zich te ontdoen van het menselijk lichaam acne, dan moet je echt kijken naar plannen van een afspraak met een dermatoloog. Dermatologen kunnen crèmes en lotions die niet kunnen worden verkregen in de detailhandel zijn voorschrijven, dit soort als Retin-A lotions en zalven. Vanwege het feit van hun ophefmakende incidenten met facet gevolgen, deze crèmes moet echt alleen worden gebruik gemaakt van onder hulp van een dermatoloog.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.