Wat te eten voor Solid Bones en Enamel

Alles wat je nodig hebt om te weten over Calcium, Osteoporose, calciumsupplementen en Osteoporose Medicijnen

Calcium is belangrijk voor het algemeen stelsel welzijn, dienen om te zorgen dat de juiste maken spiermassa en zenuwen werken zo mooi als de voortgang en het onderhoud van krachtige botten en tanden . Actief escalerende jongeren en adolescenten vereisen extra calcium in te kopen voor hun botten en tanden om adequaat te verwerven. Verwacht en moeders die borstvoeding geven zullen meer calcium nodig hebben om ervoor te zorgen dat hun babys calcium behoeften, zo mooi als hun hebben, tevreden zijn.

Gezien het feit dat de botten in het algemeen van calcium zijn gebouwd, voeden op de calcium- welvarende maaltijden kunnen de botten sterk te houden. Andere dingen beïnvloeden ook bot energie, deze als lichaamsgewicht-dragende oefening en publiciteit aan zonlicht . Daglicht beïnvloedt de fase van vitamine D in het lichaam, die helpt de opname van calcium .

Omdat ons lichaam niet in staat om calcium te maken, we moeten het krijgen van voedsel. Regretably, als vervanging van voedingsmiddelen bronnen, veel personen, esp. meisjes en ouderen, worden geïnformeerd om voedingssupplement met calcium voedingssupplementen. Erger nog steeds zijn patiënten die zijn het nemen van calcium supplementen voor decennia alleen te worden geïnformeerd dat ze nu osteoporose en zal oplossingen moeten deze soorten als Fosamax, Actonel, Boniva en Evista.

Ernstige bijwerkingen-uitkomsten van deze geneesmiddelen zijn onder andere pijn, echt serieus zwelling van het oog, buik zweren, grotere bedreiging van slokdarmkanker, leverproblemen, nierfalen, femur of dijbeen breuk, atriale fibrillatie, en kaakbot necrose. Hoewel osteoporose bisfosfonaat medicijnen doen maken je botten dichter, doen ze niet ze krachtiger te maken, als mannen en vrouwen die hun dijbenen hebben gebroken zal de eerste zijn in te stemmen. Dit is te wijten aan het systeem van de drug beweging -. Plaats van reclame osteoblastenactiviteit, ze remmen osteoclasten actie, primair om een ​​opbouw van verouderde bot en geen nieuw bot wordt gevormd

De verborgen gevaren van Calcium voedingssupplementen

Een analyse van bijna 24.000 mensen gevolgd gedurende meer dan 10 jaar suggereert behulp van calcium voedingssupplementen misschien verbeteren van de mogelijkheid van het verkrijgen van een hart-aanval . Deelnemers die nam calcium voedingssupplementen op regelmatige basis ervaren een 86% verhoogde kans op het bezitten van een coronaire hartaanval dan mensen die geen supplementen kregen helemaal. Iemand die slechts nam calcium voedingssupplementen (en geen andere natuurlijke vitaminen of mineralen supplementen) ervaren veel meer dan het dubbele van het gevaar van het bezit van een hartaanval in vergelijking met deze die geen voedingssupplementen nam helemaal. De wetenschappers concluderen dat hun resultaten adviseren dat ‘… calcium voedingssupplementen, die [hartaanval] kans kan verheffen, moeten worden genomen met de nodige voorzichtigheid.’

Veel andere studies hebben ook aangesloten calcium voedingssupplementen indirect een verdrievoudiging (driehonderd%) verhoogd risico op kwaadaardige borstkanker meeste kankers . In het licht-gewicht van de waarheid dat calciumsupplementen meestal worden voorgesteld om meisjes te beschermen tegen osteoporose, en worden vaak genomen voor vele jaren, is dit een grote uitdaging.

Waarom zijn calcium voedingssupplementen zo schadelijk? Omdat ze normaal zijn afgeleid van lage kosten elementaire middelen, die bestaan ​​uit kalksteen, oesterschelpen en beendermeel , volgens twee meta-analyses. Dit zijn zeker niet de gewone etenswaren middelen, en men kan alleen maar stellen wat de inname van dit soort biologisch overzeese stoffen kunt doen om uw orgel technieken. Enigszins dan naar de plaats waar ze zijn bedoeld (botten en tanden) gaan ze meestal conclusie in kransslagaders (produceren van de vorming van arteriële plaque verkalkte en daarom de verbeterde mogelijkheid coronaire hartaanval) zo goed als nieren (oplopend de dreiging van nierstenen), en vele anderen.

Dairy niet noodzakelijkerwijs de meest effectieve Levensmiddel Resource van Calcium

Terwijl zuivel oplossingen (melk, kaas, yoghurt) worden algemeen beschouwd als de beste bron van calcium, commercieel aangeboden zuivelproducten in Noord-Amerika, door en grote, niet aankomen uit grazen, gras gevoede koeien. In plaats daarvan, de meeste zuivelproducten goederen ter beschikking in de buurt supermarkt komen uit weidegrond vee, graan gevoede koeien die worden geïnjecteerd met runder vooruitgang hormoon en antibiotica , stoffen die uiteindelijk in de melk die vervolgens wordt gepasteuriseerd, een benadering die zowel van die nuttig doodt zo heel goed als schadelijk kiemen, vernietigt enzymen, en vermindert vitaminegehalte material.Instead, kunnen we onze calcium verwerven en vitamine D nodig heeft van andere, veiliger, middelen, zoals gecertificeerde natuurlijke en biologische zuivel , geselecteerd zeevruchten , en sommige vruchten en greens .

Haal het meeste calcium uit je Foods

Het totaal van calcium u in te nemen van het voedsel items je in vertrouwt op niet alleen op hoe veel calcium in de voeding, maar hoe makkelijk het echt wordt geabsorbeerd, en wat je eet met de calcium-rijke maaltijden. Calcium opneembaarheid kan aanzienlijk worden verminderd door variabelen deze soorten zo groot natrium (zout) gebruiken, cafeïne (koffie, thee, chocolade), fosforzuur (zachte dranken of pop). Sommige groenten, zoals spinazie, misschien kan aanzienlijk zijn aan calcium, maar het kan misschien niet in een gemakkelijk opneembare vorm.

Secure Eten spullen Resources van Calcium

Greens zoals broccoli , boerenkool , en Chinese greens zoals paksoi zorgen voor een extra gunstig absorbeerbare verscheidenheid aan calcium dan melk. Groenten hebben ook de opgenomen winst van het leveren van vitaminen en mineralen die bijdragen aan het bot welzijn, dit soort als vitamine C, vitamine K, foliumzuur, magnesium en kalium. Vruchten significant in calcium betrekken zwarte bessen, bramen, data en sinaasappels . Seafood deze soorten als sardines en zalm (uit blik, met botten) zijn heel rijk aan calcium. Selecteer wilde Pacifische zalm, niet de Atlantische Oceaan (gekweekte) zalm.

Hoe aanzienlijk Calcium hebben we nodig om te hebben?

Onze calcium behoeften veranderen met de leeftijd en circumstancespregnant en zogende moeders zullen zo veel als snel groeiende adolescenten nodig.

Het advies voor ouderen is een, 000mg/day, voor kleine kinderen een-3 zijn 500mg/day, leeftijd 4-8 zijn 800 mg / dag, en de leeftijd van 9-18 zijn een, 300mg/working dag, dat is ook de aanbevolen dosering voor verwacht en borstvoeding jaar . moeders

Samenvattend:

Selecteer licentie natuurlijke zuivel , bijv. Natuurlijke Weide, meer dan normaal zuivelproducten

Zalm en sardines blik met de botten zijn zeer rijk aan calcium

Sommige greens significant gunstig absorbeerbare calcium :. broccoli, paksoi, boerenkool

Sommige vruchten substantiële calcium:blackcurrants,blackberries,dates,oranges

VITAMIN D

Vitamine D helpt behouden botdichtheid, maakt gezonde botontwikkeling en kan helpen behouden van de normale werking van het zenuwstelsel proces. Het is van cruciaal belang in helpen de bodys absorptie van calcium . Zonder de noodzaak van voldoende vitamine D, calcium voedingssupplementen zijn vrijwel nutteloos. Vitamine D-deficiëntie is een bijdragende variabel van osteoporose. Ook is ontdekt dat een betere opname van vitamine D steun afname specifieke risico van kanker kan , samen met borst-, prostaat-en colorectale meeste kankers.

Ook bekend als Sunshine Vitamine , Vitamine D kan worden in voldoende hoeveelheden geproduceerd door beschouwd als blootstelling aan de zon. Voor al diegenen van ons wonen in een noordelijk klimaat, met beperkte zonne publiciteit en de heersende gebruik van sunblock, vooruitzichten zijn we aanzienlijk minder dan optimale vitamine D graden. Tijdens de wintermaanden, de meesten van ons zullen willen voedingssupplement. Als in kwestie, vraag dan een ongecompliceerde bloed examen bij uw huisarts.

voedselbronnen van vitamine D

Fish , lever en eigeel, evenals een superieure hoge kwaliteit erkende natuurlijke zuivel merchandise, zijn overvloedige pure bronnen van vitamine D. Wanneer het denken over de visbestanden, is het essentieel om deze te selecteren minst besmet door toxische verbindingen van dit soort als kwik en PCB’s, en al diegenen die het meest duurzaam zijn. Methoden zijn toegankelijk op het internet om hulp die u deskundig mogelijkheden, elk voor u en voor de omgeving maken. Ik heb een aantal waardevolle gidsen over het selecteren van veilig en gezond zeevruchten voor u en voor uw familieleden betrokken. Ze zijn vermeld onder in de inkomende links gedeelte en omvatten zaken als de onmisbare Seafood Selector, een Pocket seadfood richtsnoer en een Pocket Sushi Guide.

Als algemene regel, een besluit over kleinere vis (bijv. sardines, haring, ansjovis ) rond grotere vissen zoals tonijn (afgezien van ingeblikte zachte tonijn, die afkomstig is uit kleinere vissen). Afgezien van een verblijf de voedingsmiddelen terug te dringen naar beneden, de kortere lifestyle-spanwijdte van kleinere vissen ook toevoegen aan een verminderde bio-accumulatie van verontreinigingen. Ook kiezen voor wilde vis (bijv. Stille Oceaan of Alaska zalm) als alternatief van gekweekte vis (bijv. Atlantische zalm) blootstelling aan PCB’s, dioxines, pigmenten en antibiotica te verlagen. Sockeye , maatje en roze zalm alle Pacific speciesare meestal wilde koning (chinook) of cohozalm kan mogelijk wild of gekweekt zijn.

Om samen te vatten:

  • Zomertijd zon publiciteit / strong <>: 1015 minuten / 3 situaties voor elke week voor al diegenen die zijn lichter huidskleur, of 30 minuten + / 3 lesuren per week voor al diegenen die zijn donkere huid.
  • vitamine D-rijke maaltijden, waaronder vette vis en eieren .
  • Consumeren

  • Als aanvulling, selecteer ‘Vitamine D3 (cholecalciferol) die afkomstig is van dierlijke bronnen, en niet vitamine D2 (ergocalciferol), die is kunstmatig en slechts zestig% als bio-toegankelijk.
  • Aanvullende dosering van vitamine D3:. een, 000 IU-twee, 000 IE / dag voor volwassenen , 400 IE / dag voor jongeren
  • Little die reeds te vullen met omega-drie visolie kan heel goed profiteren van het overstappen naar een superieure kwaliteit levertraan in de winter maanden als de laatste is groot in vitamine D. Visolie zijn enorm vergankelijk, dus zorg ervoor dat de koelkast om oxidatie tegen te houden.
  • Category: Dieten

    Comments are closed.