Wat te gebruiken voor Baby Acne Huiduitslag op Encounter

Als u het maken van een poging om het opruimen van acne van je baby, gebruik dan een matige Baby reinigen zeep. Zoek een zeep die is mild voor de huid een nieuwe baby’s en geen ernstige chemische stoffen. Ter illustratie, Aveeno Infant is delicaat kind zeep die kan worden verkregen bij uw plaatselijke supermarkt winkel.

wassen van uw baby gezicht 2-3 keer per dag met de gematigde reiniging warmte water en zeep. Gebruik een comfortabele stof die is witgewassen in zachte detergent. Wrijf zachtjes over water de zeep en boven gebied van gezicht van de baby. Wil je de geweekte huid droog deppen. Mis het confronteren niet wrijven, want dit zal nog verder irriteren de huid.

Reinig uw zeer weinig zijn gezicht gebied na voedingen of net na spugen om de puistjes te houden van het krijgen van geïrriteerd te zijn.

Moedermelk is een zuivere stof die u kunt instellen op je baby’s deal met het adres peuter zits schakelen. Als u borstvoeding geeft uw peuter, slechts een enkele druppels moedermelk over haar deal met wrijven. Nogmaals, wrijf de getroffen ruimte, zodat je niet de poriën en de huid irriteren. Dit is waarschijnlijk de meest organische manier om te helpen herstellen poriën en de huid van je baby.

In de meeste situaties, de zits zal duidelijk omhoog op zijn persoonlijk. Niettemin, als het besmette of langdurig wordt, uw kind kinderarts kan een over-the-counter product suggereren. Bijvoorbeeld, hydrocortison of colloïdaal zilver optie zijn twee soorten crèmes voor het omgaan met baby acne. Ofwel een persoon van deze lotions zullen de kiemen die leidt tot de acne in uw kind te elimineren.

Als de acne is extreem en verandert in besmet, de medische professional kan heel goed ook voorschrijven een crème met benzoylperoxide. Deze soorten producten worden gebruikt om de poriën van de baby en de huid talloze situaties dag.

Nooit stel een lotion op het gezicht van je baby, zonder de noodzaak van in eerste instantie overleg met uw kind arts.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.