Wat u moet echt weten over Tanden Bleken

Tanden bleken: Wat is het nauwkeurig

We hebben allemaal geluisterd naar de zin, prachtige glimlach, en misschien dacht dat het gaat om het plezier uitgedrukt in de glimlach?. Dat zou legitiem zijn, maar extra normaliter de uitdrukking verwijst naar de richting van de parelwitte tanden die de toeschouwer verblind glans. Deze emaille hebben gevangen de bewondering van individuen voor generaties, zodat tand reiniging en schurende whitening had geoefend in gelegenheden vorige, totdat uiteindelijk hedendaagse tandpasta werd uitgevonden.

bleken van tanden versterkt in principe de eigenwaarde, vooral omdat reinigen witte tanden worden bewonderd, of op zijn minst blik oneindig beter dan gekleurd, verkleurd, of vergeelde email. Het bleken van tanden kan ook de individuele blik meer jeugdige, want het is gewoonlijk de jongere die onbevlekte witte tanden te hebben. Uiteindelijk zou je alleen maar wilt nemen de vlekken en verkleuring van jaar van het roken van sigaretten, het eten van voedingsmiddelen die deze vlek als het drinken van espresso en wijn, en ga zo maar door.

Hoe Enamel Whitening wordt uitgevoerd out

Kortom, de meeste email bleken procedures in feite bleken de tanden met waterstofperoxide, exact dezelfde chemische stof gebruikt om het haar te bleken, of carbamide peroxide, een mengsel van waterstofperoxide en ureum. Beide stoffen gecombineerd in een drager gel en de pasta wordt gewreven op de tanden, nog op een paar minuten daarna afgespoeld. De procedure is afhankelijk van hoe stevig de tandpasta is, en hoe goed of verkleurde tanden zijn de patiënten.

De chemische gaat in en via het tandglazuur afwezig de verkleuring substanties binnen de tooths ogenblik bleken openingen niet bereikt door het schrapen beweging van tandenborstel en andere schurende makelaars en de dentine, de laag direct na het glazuur. Het tandglazuur is echt poreus, krijgen samengesteld uit zeshoekige hydroxyapatiet kristallen, zodat de chemische stof kan sijpelen tussen de kristallen staven aan de dentine, om de vlekken te bleken.

Teeth Whitening Mogelijkheden

Er zijn twee algemene oplossingen in het bleken van uw tanden: 1, de-tandarts toezicht aanpak en ten tweede, de doe-het-zelf route

De tandarts alternatief is normaal gesproken extra hoog. geprijsde omdat je betaalt voor de tandartsen producten en diensten, maar je krijgt specialist advies en service, samen met alternatieven voor de uitdagingen die je kan eventueel ervaren samen de manier, zoals allergische reacties of kritische pijn in de loop van de remedie.

In DIY tanden bleken, kan je misschien besteden aanzienlijk minder, maar u kunt ook uitdagingen of ervaren bijwerkingen.

> Definitieve Voorwaarden

Wat uw verklaring voor het bleken van tanden in gedachten houden dat er kanttekeningen, beloningen, nadelen en risico’s die, net als alle andere tandheelkundige procedure. Emaille whitening is niet ideaal, voor gelegenheid, voor verpleging of zwangere moeders, mensen met een rond-gevoelige tanden, die mensen die een wortelkanaalbehandeling hebben gehad, gefineerd o gerestaureerde tanden, of een tand die op natuurlijke wijze gekleurd op een andere manier. Om die reden is het beste om het advies van uw tandarts te zoeken, voor elke andere tanden whitening methode, aanzienlijk als u van plan om het te doen door jezelf.

Ondertussen lachen!

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.