Wat u moet weten over de Hervorming Wellness verzekeringspolis

Dit is met name echt voor mensen die moeite hebben om terug te betalen hun betalingen zoals het is, en de mogelijkheden zijn als je worstelt om te betalen uit uw betalingen, moet u niet teveel

Het feit is dat wanneer veel mensen zullen het niet eens over de goede redenen leidt deze, de algehele gezondheid behandeling programma in de Verenigde Staten is niet in de beste vorm het zou kunnen zijn. De Verenigde Staten wordt gezien als een leider in de kosteloze planeet wanneer het om dingen zullen komen deze soorten als wetenschap en geneeskunde, hoe talrijk honderdduizenden mensen in Amerika spanning over hoe ze gaan naar de arts, of zelfs nog erger, hoe hun kleine kinderen zullen de gezondheidszorg zorg die ze moeten hebben om uit te breiden tot robuust en gezond te krijgen. De trieste werkelijkheid is dat de klinische zorg en de ziektekostenverzekering is duur en zal alleen worden op weg naar 2014, en voor huishoudens die worstelen om uit vork voor fundamentele levensbehoeften dit soort als maaltijden en onderdak, het verwerven van de dekking die kan mogelijk of waarschijnlijk kunnen niet worden gebruikt is uit het dilemma.

De Discussie

Dus waarom cant iemand eens zijn over een oplossing voor het probleem? Simpelweg omdat heel wat mannen en vrouwen verschillen van mening over wat het echte probleem is, dus het verkrijgen van een remedie is niet per se een wandeling in het park.

Talrijke politici willen de wellness-behandeling techniek in de Verenigde Staten onder het beheer van de govt, en hoewel sommige mensen denken dat veel beter dan de manier waarop factoren functioneren nu zou zijn, veel verder aannemen dat het nog erger zou kunnen zijn. Dan zijn er politici die van mening zijn de dilemma is onbestaande, wat vandaag de dag mensen boos van beide kanten overal.

Dan zijn er deze die denken dat echt serieus hervormingen nodig zijn. In sommige omstandigheden deze hervormingen zou bestaan ​​uit een huidige fiscale en verzekeringen regelgeving die mensen volledig aansprakelijk voor hun hebben zorguitgaven zou maken. Talloze mensen denken dit is oke maar mensen die op dit moment vechten niet.

Dus waarom is onze gezondheidszorg zo negatief in deze staat? We zijn bijna in 2014! De oplossing is geen eenvoudig bepaald. Sommige mensen denken dat het is dat mannen en vrouwen die niet hoeft het niet in te stellen als een prioriteit, terwijl een flink aantal van hen, die niet hoeft het alleen niet kunnen veroorloven om te betalen voor het. Als u vragen unieke mensen, hun antwoorden zijn vaak afhankelijk van hoeveel dollars die ze hebben, welk stadium ze in in hun leven, ongeacht of ze hebben kleine kinderen, en tal van andere componenten. Velen zullen zelfs zeggen dat je niet hoeft te hebben op gezondheidszorg hebben als je de behandeling van zichzelf overwegen op een gemeenschappelijke basis met dieet en uit te werken. De plaats is dat er tal van componenten in het analyseren van de trigger voor de toestand van de gezondheidszorg vandaag de dag, en je krijgt gewoon de identieke oplossing met betrekking tot de remedie, niet op dit moment, en misschien niet morgen beide.

Volledig gratis Huidige markt

De meeste bedrijven in de Verenigde Staten werken aan wat wordt aangeduid als een volledig vrije huidige markt. Dit geeft aan dat je als koper bent u kosteloos uw eigen alternatieven als het gaat om hoe je besteden uw dollars. Het toepassen van deze economische procedure, de mensen zijn de soorten die het woord hebben over welke goederen groeien tot goed vond, die nog steeds dicht bij voor uitgebreide periodes, en die mislukte jammerlijk. Dit werkt perfect in de meeste industrieën die als auto’s, mode en apparatuur, eetgelegenheden en veel meer. Het is zelfs effectief uit prachtig voor andere soorten van verzekeringen, dit soort als autoverzekering, bestaan ​​verzekeringsdekking en huiseigenaren verzekering. Voor welzijn verzekering plan, zelfs zodat het niet de klus te klaren vrijwel net zo goed. De goede redenen zijn eenvoudig.

1 van de algehele gezondheid behandeling techniek wordt niet bediend door de vrijheid van keuze van de manier waarop het gebied auto is ter illustratie. Verschillende mensen krijgen vandaag hun verzekering plan door hun werkgever, en dit geeft aan dat ze niet echt een alternatief voor wat ze hebben moeten ze ongeacht wat de voorbereiding van de werkgever betaalt in gebruik. Ze kunnen van het systeem vinden een duidelijk programma op hun eigen, maar dit is een dure proces dat niet zeker maakt een ton van de zin, omdat werknemer welzijn strategieën zijn doorgaans aanzienlijk minder hoog geprijsd. Dit houdt in dat als een klant, je niet een alternatief dat bedrijf te gebruiken, hoe veel betaal je terug, of wat het dekt. U kunt alleen verwerven dan ook uw werkgever beslist superieur is.

Bovendien, als u verkrijgen welzijn verzekering plan door middel van uw bedrijven te benaderen, de werkgever eigenaar van de dekking, zelfs maar het is het personeel die betaalt voor het . Als u vaststelt u een nieuw werk wilt, hoeft u niet uitgebreid hebben in verband met die wellness-aanpak. Dit houdt een aantal mannen en vrouwen verbonden aan banen die zij haten of dwingt hen om te gaan zonder wellness verzekeringen als ze dat willen een positie dat je het niet hoeft te bieden.

Dan is er de bezorgdheid van het geweten. Veel medewerkers willen niet deelnemen aan verzekering plan ideeën die uit shell voor abortussen ter illustratie, maar zij zeker een stem in de kwestie als dat het beleid van de werkgever heeft gekozen. Daarom worden ze onder druk gezet om beide gebruik een verzekering plan dekking die gaat in tegenstelling tot hun ethische overtuigingen, afzien van gezondheid en fitness dekking geheel of betalen premies die zouden kunnen worden als in hoofdzaak is 50% groter dan wat wordt aangeboden door middel van hun werk. Geen van deze beslissingen is nauwkeurig aantrekkelijk.

Wat kan worden uitgevoerd?

Goed, er zijn nogal wat keuzes, maar helaas voor de mensen die hebben de uiteindelijke beslissing te nemen, een akkoord over de geschikte keuze heeft hard opgericht in het verleden, en zal waarschijnlijk niet veel makkelijker worden te krijgen op de lange termijn.

Een persoon alternatief is om de alternatieven te breiden, zodat kopers hebben meer voorkeur, aanzienlijk zoals ze doen voor andere vormen van verzekeringen. Je hoeft niet te kopen auto verzekering, bestaan ​​verzekering of gezinshoofden verzekering via uw werkgever, dus waarom zou je je welzijn verzekering als gevolg van hen? Dit is de manier waarop de techniek is al zo lang, dat een aantal mensen gewoon gebruik gemaakt van het. Zij dont zorg dat ze nemen het gewoon.

Door het maken van een zorgverlener tax credit score die een belastingbate voor de aankoop van verzekering plan bij een leverancier die niet door middel van een werkgever, de burgers op het minimum ontvangen om een zekere mate van een diverse mogelijkheden als het gaat om het winkelen voor wellness of Medicare dekking. Het kan heel goed blijven lasten extra, maar ten minste ze gewoon moeten gaan voelen als gevangen.

Een andere keuze is om de procedures die worden gekocht door de werkgever te worden beheerd door het individu te maken, zodat zij kunnen dat exact hetzelfde beleid te overwegen met hen waar ze naartoe gaan. Als u een nieuw werk te krijgen, je niet hoeft te klagen over het vinden van een nieuwe dokter die minder dan uw nieuwe dekking leverancier is bedekt, of erger nog echter, gaan met een verzekering dekking op alle. Dit zou echte draagbaarheid zijn als het om gezondheidszorg dekking zal komen.

Door het elimineren van wettelijke verboden of fiscale boetes gebruikt, kan kopers verzekeringsplan verzekeringen die zijn gekocht in een andere dan hun eigen land te kopen, betekent dit dat zij

kan u helpen veel meer geld besparen en extra flexibiliteit om te kiezen voor procedures die hun persoonlijke eisen, niet de eisen die hun bedrijven hebben vastgesteld voor een hele groep te voldoen.

Rest Opgeleide voor 2014

Als u ontdaan van de manier waarop dingen worden afgerond met betrekking tot de huidige welzijn behandeling programma, moet u het initiatief om iets te doen kiezen. Het maakt niet bloot wat je vizier bent of wat je ervan uit moet worden uitgevoerd, het volbrengen van helemaal niets zal nul resultaten.

De allereerste stap is de hoogte te blijven genereren. Dit gebeurt in verschillende middelen.

Allereerste, ontdek je vooral wat je eigen welzijn verzekeringen beleid behandelt samen met Medicare voor uw vader en moeder, die op AbleMedicare.com kunnen worden aangeboden. Als u betrokken bent over ongeacht of uw bedrijven welzijn care aanpak betaalt voor abortussen, controleren met hen als hun plan kunnen wijzigen in de komende 12 maanden. Als u nog andere morele of spirituele bezwaren, informeren over al die zo mooi. Enkele van de grootste veranderingen in Medicare hebben en worden rond 2013-2014

gebeurt

Na, kom uit die in uw conditie kunt selectie die direct een effect op u en uw families gezondheidszorg hebben te maken. Verkrijgen uit wat de beperkingen voor en hoe deze regels een impact hebben op uw premies evenals uw basislijn zal hebben. Elk individueel punt uit is verschillend. In sommige staten, zullen de bewoners van het punt uit een verzekeringen commissaris kiezen, en vele anderen, de gouverneur benoemt een commissaris. In nog andere staten, wetgevers vaardigen mandaten, en in andere mensen nog, de verzekering plan commissaris hen oplegt zonder de inspraak van iedereen.

En uiteindelijk moet je gemeen met uw staten mandaten zijn. Iedereen heeft ethische bezwaren, maar als je niet weet wat ze zijn of al dan niet of niet uw verzekeringen bedrijf betaalt voor hen, je kan er iets aan doen. Ook een compleet bos van aanbevelingen van Aetna geleverd: http://custom made.aetna.com / lm / retireetotalhealth / LM_Ideas.html, ze hebben een aantal goede informatie en feiten over de gemeenschap bedrijven kreeg

. Zelfs hoewel het programma is niet de grootste, zijn er nog een aantal minimale of geen extra kosten opties toegankelijk zijn voor mensen die bereid zijn om te verschijnen. Er zijn veel programma’s die er die bedoeld zijn om te helpen huishoudens met lage inkomens te verwerven primaire gezondheidszorg en er zijn verschillende veel meer die zijn gespecialiseerd in het helpen van kinderen. De ideale strategie om te ontdekken waar individuen bestemmingen zijn is om een ​​korte te doen op het net op zoek naar, of vraag rondom. Vele kerken, lokale goede doelen en andere bedrijven zijn verheugd om individuen te helpen bij nodig, en zal nauwelijks flip afwezig kleintjes.

Als je een transformatie, youre waarschijnlijk hoeft te zijn dat te veranderen. Het maakt niet uitgeven wat je gelooft is essentieel om de verzekeringspolis programma in de Verenigde Staten te maken veel beter waar het om gaat is dat je minimaal proberen. Converse voor mensen van vandaag in uw lokale gemeenschap producten om uw verkopers, uw stem laten lezen. Door het vervullen van heel weinig, je zult niets bereiken. Door het verkrijgen van het woord uit en op weg naar aanleiding van de varianten die u wilt zien, kun je toch beseffen bijna niets, maar minimaal op die manier heb je de ideale om te klagen.

Uw familys gezondheidszorg is essentieel. Mensen sterven in de Verenigde Staten elke werkdag om de reden dat zij geen toegang hebben tot gemeenschappelijke gezondheidszorg en gezondheidswerkers bezoeken. Veel mensen krijgen verzorgd, maar sluiten met klinische kosten die ervoor zorgen dat ze hun huishouden, hun werk te elimineren en zelfs om te zetten in failliet. Of je het eens of niet, dat het zorgproces behoeften hervormd, moeten we allemaal over eens dat het oneerlijk is dat zo een aantal mensen hebben om te gaan door middel van dit elke dag. Hoewel u zelf het programma niet kan veranderen, kunt u worden opgeleid en doen het ideaal je kunt met wat u hebt gekocht.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.