Wat Universiteiten Geef Niveaus in Environmental Health en fitness?

EHAC accrediteert alleen die mensen milieu algehele gezondheid diploma pakketten die u de hoge kwaliteit van de opleiding van essentieel belang voor onder meesterschap met de school en voorzieningen goed afgeronde afgestudeerden bieden. Afgestudeerden alleen EHAC-geaccrediteerde programma’s ‘in aanmerking voor posities in de Amerikaanse generaal publiek Gezondheid en fitness Company. Ook veel van de staten moet een erkend diploma voor certificering als Registered Milieu Welzijn Expert (ook genoemd een Registered sanitair in sommige delen van de Verenigde Staten). Prive-sector werkgevers zoeken ook naar uit afgestudeerden van geaccrediteerde cursussen.

Met de belangrijkste ingeschreven fundament van milieu welzijn studenten van alle EHAC-geaccrediteerde software en veel meer dan tweehonderd majors, California Conditie College in Northridge verleent de bachelor-en Grasp of Science in Environmental and Occupational Health en fitness (EOH) . Vanaf 2011, de afdeling omvat 6 volledige-tijd, acht adjunct en zeven sectie-time school gebruikers, een flink aantal met diepgaande specialistische en academische ervaring. De baccalaureaat curriculum bouwt toegepast ideeën op een basis in eenvoudige wetenschap. De master’s diploma bouwt meer op graad noodzakelijkheden van de bachelor, waarin keuzevakken en discipline scholing. Elke niveaus bieden een industriële hygiëne mogelijkheid.

California State University in Northridge

Office of Environmental and Occupational Welzijn

18111 Nordhoff Avenue

Northridge, CA 91330-8412

818-677-7476

csun.edu

De 2-belangrijkste student lichaamsbouw in een EHAC-geaccrediteerde programma is ingeschreven aan Jap Kentucky University. In 2011 heeft de afdeling betrokken 8 hele-time school en visiting professor. Het curriculum geeft alternatieven voor tal van essentiële certificeringen sector bereiken recht door middel van cursussen, die HAZWOPER, schimmel sanering, OSHA training en veel meer omvatten. De applicatie geeft de Bachelor of Science in Environmental Wellness, met toezicht onderworpen ervaring culminerend cursussen, variërend van lucht en het drinkwater van topkwaliteit om voedsel en industriële hygiëne en buiten. Een master diploma in het algemeen openbaar welzijn is ook beschikbaar bij Japanse Kentucky.

Eastern Kentucky University

Environmental Welzijn Wetenschap

Dizney 220

521 Lancaster Avenue

Richmond, KY 40475-3102

859-622-3078

eku.edu

De California State College proces komt in de lijst van de grootste erkende systemen wederom bij selectie een paar. Fresno Ministerie van Volksgezondheid presenteert curricula in de wijk welzijn en wellness-administratie zo heel goed als milieu / beroepsmatige welzijn en veiligheid. Drie faculteit klanten zijn toegewijd aan het milieu wellness gebied in een algemeen deel van 16. Het diploma balanceert concept en toegepaste ideeën, een combinatie van hoofd-, basis-en keuzevakken in een curriculum dat discipline praktijkervaring en stages presenteert. Afgestudeerden in de carrière of verplaatsen naar gediplomeerde en gespecialiseerde onderwijsvoorzieningen van drugs aan regelgeving.

California Conditie College in Fresno

Office of Public Welzijn

2345 East San Ramon Avenue, M / S MH30

Fresno, CA 93740-8031

559-278-4014

csufresno.edu

Bedrag vier op het record van EHAC-geaccrediteerde medische milieukunde pakketten, Colorado Point uit beschouwt haar studenten helemaal klaar voor de werkomgeving, innovatieve biomedische plannen, klinische of veterinaire school of andere gediplomeerde wetenschappelijke tests. Het systeem vormt onderdeel van de hogeschool of universiteit Diergeneeskunde en Biomedische Wetenschappen, met een gezamenlijk vermogen van 42. De stage omvat 300 vingers op het uur en loopt na voltooiing van alle vereiste cursussen voor de graad. Huidige stages hebben studenten Colorado State genomen naar Nicaragua, de Indiana Welzijn Bijstand van de US Public Welzijn Provider, vele particuliere bedrijven en de gemeenschap algehele gezondheid afdelingen.

Colorado State University

Milieu Welzijn System

Afdeling Milieu-en Radiologische Well Being Sciences

1681 Campus Verzenden

Fort Collins, CO 80523-1681

970-491-7038

colostate.edu

van de 2009-2010 zelfstudie 12 maanden, 4 EHAC-geaccrediteerde instellingen ter beschikking gestelde diploma verzoeken geheel door op het internet cursussen, 1 op de undergraduate fase (Zuid Missouri State College) en een paar op de graduate fase (East Carolina College, Universiteit van Findlay en College van Illinois Springfield). Online systemen zijn in verbetering bij Benedictus Hoger onderwijs (WO) en Vorige Dominion College (graduate). Vijfentwintig erkende onderwijsinstellingen leveren ook op het net klassen, maar niet op het net diploma toepassingen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.