Wat wordt de last van Acne Scar Removal?

Als u een lichte acne littekens, dan-arts voorgeschreven actuele behandelingen zijn waarschijnlijk de meest kosteneffectieve keuze voor u. Deze actuele behandelingen alleen maar uit zijn bij de apotheek en hebben energieke stoffen zoals Tretinoïne (Retin-A) of Alpha-Hydroxy zuur. Als je verzekering hebt welzijn, dan is uw kosten steunt op op uw medewerking besteden bedrag voor recepten.

Microdermabrasie wordt snel de go-to verhelpen bijkomende ernstige acne littekens te wissen. De therapie bestaat uit een compressor, pomp en zuig machine die effectief is om zorgvuldig te exfoliëren de leidende laag van de huid van het gezicht is.
Deze manier van handelen kan eventueel worden afgewerkt in een spa of met een bij-eigendom pakket, en de kosten is afhankelijk van het gebied van de procedure. Als je een microdermabrasie gezichtsbehandeling in de spa, dan zal de prijs ergens loopt van $ 30 tot $ 1.000 of meer. At-home kits zijn vaak meer prijs-succes, variërend van $ 20 tot $ 200, afhankelijk van de titel fabrikant en uitstekend van de producten.
Dermabrasie zal betrekken werken met een staalborstel om krachtig poel uit de bovenste laag van de huid. Deze belangrijke vrijblijvende techniek wordt vaak alleen uitgevoerd in een dermatoloog kantoor en zal tag overal de prijs van $ 500 tot $ 3, 000 of extra, afhankelijk van waar je woont door.

Chemische peelings bestaan ​​uit een chemisch middel dat wordt gewreven op de ontmoeting, waardoor de belangrijkste laag van de huid te blister en loslaten (net als een zonnebrand). Als het eenmaal gedaan peeling, hoe gladder poriën en de huid eronder wordt geopenbaard, zonder puistjes littekens. Zoals dermabrasie, deze procedure kan alleen bekwaam in een bevoegde arts kantooromgeving uitgevoerd. Het prijskaartje voor de behandeling varieert van $ 100 tot $ 1, 000.

Laser resurfacing therapieën zijn de nieuwste in acne litteken oplossingen en vereisen het werken met een laser om weg te smelten door middel van de eerste laag van de huid en draai de poriën en de huid eronder. Omdat deze techniek werkt met behulp van lasers, het vereist de begaafde palmen van een ervaren. U moet alleen dit afgewerkt in werkplek een dermatoloog en het kan misschien kiezen meer dan een procedure te beëindigen. Het prijskaartje is elke plaats van $ 500 naar $ 5, 000 voor elke behandeling methode, afhankelijk van uw medische professional en omgeving.

Het is echt belangrijk om rekening te houden met meer overzicht uitgaven bij het denken over puistjes litteken verwijdering behandelingen. Samenvatting kosten zijn uitgaven die niet rechtstreeks worden gefactureerd aan u door uw medische professional of apotheek in plaats daarvan, deze kosten omvatten transportkosten (naar en van processen), samen met het missen van de lonen (van downtime nodig is om te herstellen van uw proces) en psychologische kosten (toegevoegd angst in je leven).

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.