Wat zal Espresso Stain Tanden maken?

Ieders tandglazuur – de witte coating maskeren onze email – heeft kleine gaatjes erin die deel uitmaken van de textuur. Dit glazuur is vervaardigd uit zoutkristallen, die terug naar wit kan worden gebleekt, net zoals je vlekken kunt bleken in witte stoffen. Eten en drinken te krijgen in de gaten in onze email en kunnen onze tanden vlekken over tijd. Naarmate we ouder worden de gaten in onze email groter worden, waardoor het een stuk makkelijker voor oudere tanden om vlekken. De typische regel is als de verbinding kleding kan vlekken, het kan vlekken op uw tanden.

De extra koffie je drinkt, de grotere mogelijkheden die je hebt van vlekken uw tand. Drink niet uw koffie de hele dag in plaats, hebben een of twee kopjes per dag, en drink ze snel, zodat uw tanden zijn niet blootgesteld voor langere tijd aan de koffie. Focus op het vermijden waardoor de koffie contact op met uw entree tanden terwijl het drinken om de vlek te verminderen.

U kunt ondernemen een tand whitening remedie om zich te ontdoen van vlekken, maar je kunt ook doen factoren te beschermen tegen glazuur vlekken. Consumeer uw koffie door middel van een rietje. Gebruik een whitening tandpasta vlak voor en direct na de inname van espresso. Maak uw koffie lichter door de invoering van product of melk. Uw mond met een glas H2O spoelen net na het drinken, of neem slokjes water en spoel het allemaal over in je mond waarbij dranken espresso.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.