Wat zal leiden tot snurken en hoe het Halt?

Snurken kan veroorzaakt worden door gespierde zwakke plek in de keel, neusverstopping, en extra weefsel (dit soort als lichaamsvet) over de keel.

Resultaten van snurken variatie van geen tot ontbering, hypoxia (gebrek aan zuurstof in het menselijk lichaam) sluimeren, en hypertensie.

Sommige van de niet-chirurgische behandelingen voor snurken bestaan ​​ponden reductie, het vermijden van kalmerende middelen (drank, antihistaminica, pijn moordenaars), en slapen op je aspect. Er zijn ook een selectie van producten die er zijn befaamd om te helpen verlichten snurken, zoals onderkaak progressie spalken (een tandheelkundige apparaat dat kaak plaatsing aanpast). Een resterende, niet-chirurgische oplossing genaamd CPAP (Steady Good Airway Strain) zal betrekken draagt ​​een masker om matras en het bezit van een gecontroleerde luchtstroom gedwongen in de luchtwegen methode.

p Er zijn een aantal chirurgische procedures die kunnen worden gebruikt om de luchtwegen verbreden. Chirurgische ingrepen array een basis tonsillectomie de toepassing radiofrequentie elektriciteit weefsels krimpen in de keel.

Gezien het feit dat snurken indicatie van andere, veel meer grote uitdagingen kunnen zijn, het moet echt niet het hoofd worden gezien als een prive-gril. Het moet eigenlijk een medische professional worden besproken om te bepalen of of niet snurken is een symptoom van een onderliggende aandoening.

Category: Gezond eten

Comments are closed.