Wat zal veroorzaken Acne – De waarheden en 50 procent waarheden over Zits – Element II

Hoewel dit uit te voeren was onder weg, is besloten om te zien of penicilline was krachtig in verzet tegen puistjes. Om uit te vinden wat het zou doen, had talrijke patiënten met intense puistjes zijn behandeld met grote hoeveelheden penicilline, maar het werd niet lang aangetoond dat acne is een van de aandoeningen die niet wordt geholpen door penicilline. Om zeker te zijn, de ernstig geïnfecteerde cysten met pus toonde enkele verbetering, maar de fundamentele puistjes uitbarsting was onaangetast.

Dus we kunnen concluderen dat het bewijs is tegen acne steeds veroorzaakt door een eenvoudige infectie. Er is een extra reden voor het niet toepassen van penicilline op iedereen met acne. Sommige mannen en vrouwen blijken allergisch voor penicilline te zijn en als ze moet echt op elk gewenst moment het nodig voor een grote infectie, konden ze niet klaar om het te tolereren. Deze dreiging is niet de moeite waard, als een regel.

Sinds penicilline werd ontdekt meer recente geneesmiddelen op recept zijn blootgelegd die microben te vernietigen. Ze hebben ten minste twee punten rond penicilline. Een daarvan is dat ze kunnen worden genomen in het type tablet, dat is echt troost voor al diegenen die ‘allergisch’ voor naalden. Ten tweede, ze zijn nuttig in het doden van een grotere verscheidenheid aan micro-organismen. Maar terwijl deze newantibiotics misschien kunnen zijn redders minder dan specifieke situaties, ze zijn ook geen remedie voor puistjes, hoewel af en heilzaam.

Een extra verkeerde idee of 50%-echte waarheid is dat acne alleen wordt veroorzaakt door waardeloze huid hygiëne. Ouders in het bijzonder lijken de gedachte dat als je veel zeep en H2O op je huid te gebruiken, zult u geen acne problemen hebben. ‘Hebt u uw ontmoeting gewassen?’ kan een echt typisch en vermoeiende vraag gehoord over uw woning mogelijk zijn. Vaak wordt een getroffen individu, wanneer de eerste raadpleging van een huid expert, zal opmerken dat hij niet kan begrijpen waarom hij moet echt acne hebben gegeven dat hij wast zijn ontmoeting zo zorgvuldig vier of vijf keer per dag.

Evaluatie van deze soort van poriën en de huid van een patiënt is waarschijnlijk niet alleen puistjes onthullen, maar het bewijs van irritatie van de rookgasreiniging en potentieel van krachtige zepen. Wanneer is het legitiem dat een uitstekende deal kan worden voltooid om je fysieke verschijning te verhogen door middel van praktische voorlichting aan de netheid van de huid, dat alleen is niet de oplossing voor acne. Om te beginnen met van alles, moet je onder de knie hoe je geschikte behandeling van uw huid te verwerven. Ten tweede zal de juiste zorg voor uw poriën en de huid moeten worden gemengd met een andere kuur.

De basis publiek is het draaien te veel meer en beter te informeren over de manier waarop het gehele lichaam mogelijkheden en de procedure van de stoornis . Misschien heb je gelezen of studie ergens dat we bepaalde klieren van cruciaal belang om de standaard uit te voeren van onze algemene lichaam dat in actie aan het begin van de adolescentie. Gezien het feit dat puistjes begint normaal uit bij over dit exact hetzelfde moment, kan je goed hebben mensen vandaag de dag lezen zeggen: ‘Je kunt een ding mis met je klieren te vinden.’ De echte gezondheidszorg basis voor deze verklaring zal later worden vermeld. Hier, ik wil alleen dat helemaal niets, maar teleurstelling en zal waarschijnlijk eindresultaat schade zeggen als je ernaar toapply dit ras van de expertise om uw bezit probleem.

Het isregrettable dat sommige jonge mensen die hebben blijken wanhopig meer dan hun huid probleem zelfs nu naar zogenoemde ‘gland specialisten’ (die niet eens artsen) te verwerven dure en op de echt meest effectieve twijfelachtig behandelingsopties. Of ze krijgen ‘teint remedies’ die zogenaamd een soort van klierweefsel materiaal bevatten. Als je voelt dat de aanspraken opgebouwd voor deze items, zullen ze Putan stoppen om acne onmiddellijk, pijnloos en completely.Such claims zijn alleen probeert te profiteren van onoplettende slachtoffers van puistjes krijgen.

Bij een werkwijze die misleidend en schromelijk verkeerd, ‘sex’ is verbonden met zits in de hoofden van sommige mensen. Het is snel om volledig te begrijpen waarom. Acne komt het meest typisch in die leeftijdscategorie team waarin seksuele nieuwsgierigheid en kennis zijn op het stijgen. Het is niet schokkend, dus, dat er een relatie tussen geslachtsgemeenschap en puistjes zou worden vermoed door sommigen. Een van de verkeerde gedachten die je misschien hebt gelezen is dat acne is te wijten aan het gebrek aan seksuele oefening en werkervaring. Anderzijds zijn er even sterk beweert dat het gevolg seksuele overindulgence en dissipatie, eventueel in de vorm van masturbatie. Hebt u op elk gewenst moment lezen iemand zeggen: ‘Als je volwassen en trouwen je puistjes zal afwezig gaan’? Laten we praten over dit voor een moment. Hoewel het waar is dat het huwelijk maakt ons leven extra gehele seksueel zo perfect als in andere methoden, is niet door een betekent de resolutie te zits.

Wat ik stel is geïllustreerd door een jong meisje die 20 velen was jaar oud toen ik 1 waargenomen haar. Ze had meegemaakt, want ze was 13 jaar met een zeer intense acne dan de ervaring, bovenlichaam en rug jaar. Zelfs met de littekens meegemaakt overgebleven, was ze een vrij meisje. Ik heb altijd ervaren een groot aanbod van bewondering voor deze jonge dame vooral omdat zelfs met de schade die puistjes ervaren bracht aan haar huid, een aantrekkelijke man of vrouw met een opgeruimd humeur was ze. Als ze voelde bitter over het ongeluk aan haar teint, had ze niet tentoonstellen.

Op de leeftijd van tweeëntwintig trouwde ze met een grote jeugdige gentleman. Ik voelde dat ik wist even van hen goed en dit leek een goede relatie te wijten aan het feit dat er wederzijdse achting en genieten. Ondanks dit, haar zits was ongelooflijk koppig om te reageren op de therapie. Dus zoals je kunt zien, is het niet juist om te geloven dat net zo kort als je een partner te ontdekken, je puistjes zullen duidelijk door zelf.

Hoewel het juist is dat begint met de adolescentie u steeds op de hoogte van volwassen seksuele impulsen, is acne niet gerelateerd aan seks in de perceptie van zowel significant of veel te klein seksuele oefening. Deze verouderde ouderwets suggesties alleen maar meer verwarring jongere heren en vrouwen die hopen om de sensaties die zij voelen binnenkant van door zichzelf herkennen.

In onze faculteiten en huishoudens seksuele problemen zijn al veel te vaak gehuld in geheimzinnigheid en geheim. De loutere vermelding van dit onderwerp is om een ​​aantal een bron van schaamte. Om die reden, als je heb gelezen dat puistjes is te danken aan een bepaald aspect van uw seksuele dagelijks leven, kunt u innerlijke gedachten van schande over uw uitbarsting hebben, met name als het op je gezicht waar iedereen het kan zien. Het is geen wonder dat je je ontdekken in een probleem. Waar kun je terecht voor advies? Wat ben je aan het uitvoeren of niet uitvoeren, dat is het produceren van de uitbarsting?

Het blijkt dat het veel meer je probeert om deze diepe gevoelens te onderdrukken, de veel strengere ze groeien te zijn. Uw seksuele impulsen te ontwikkelen tot een factor van ongerust en vrees, in plaats van een typische, geaccepteerd onderdeel van rijpen. Als we samen gaan, zal dit onderwerp komen nog eenmaal om de reden dat een uitstekende kennis van het seksuele aspect van je dagelijks leven is van vitaal belang voor je geluk. Voor de tijd steeds, worden gerustgesteld dat je seksuele carry out niet wordt triggering uw uitbarsting.

En tenslotte is er een allerlaatste fantasie te worden weggenomen over het veroorzaken van acne. Acne gebeurt met dit soort geweldige frequentie in de tieners en twintigers die de meeste elke persoon een indicatie van het heeft gehad, hoe compact. Dit heeft meestal geleid enkele wijze oude familielid die meerdere generaties van kleine kinderen is bekeken om te zetten in volwassenen om op te merken: ‘Het is eigenlijk gewoon een onderdeel van de uitbreiding op,’ of: ‘Ga het weg staan, kunt u het ontwikkelen van te maken.’ Zoals met veel van de opmerkingen van onze ouderen is er een ton van de werkelijkheid in deze.

Puistjes is, in zekere zin, een element van toenemende up. Zelfs zo, gewoon omdat acne gebeurt met dit soort frequentie dat het wordt beschouwd als bijna standaard, 1 kan niet concluderen dat het echt moet worden afgewezen. Mazelen is ook een kennis van zowat elke persoon heeft ervaren is het echter een onaangename werkervaring en af ​​en toe een ernstige een single. Evenzo, als intens puistjes is nog te ontgroeid, kan je door middel van een deprimerende periode wel wachten, om niets te zeggen van voortdurend betreurend de nawerking.

Verkeerde informatie van dit type, hoewel soms goed bedoeld, helaas geen echte steun aan u, die puistjes. Als zo ongeveer alles, het verwart u alleen als u kijken op 1 remedie na een extra. De luchtspiegeling van een duidelijke poriën en de huid is vaak vlak voor je. De hoop in geen geval sterft, dat deze keer heb je de remedie blootgelegd aan uw teint probleem. Het enige punt dat ooit wel gebeuren is dat je drugs kabinet verandert in overvol en verscheidene een onschuldige zoete tand gaat ongelukkig voor zorg van het ontwaken van de toekomst ‘s ochtends met een model-nieuw ‘puistje.’

Klik in dit artikel om Aspect I te bestuderen – Aspect III deel IV

<

br />

Category: Dieten

Comments are closed.