Wat zijn Curry Leaves? – Maakt gebruik van in de Indiase keuken, Welzijn Toegevoegde voordelen, Als Huishoudelijke Remedy en Hair Tonic

Wat is Kadi Patta?

Meestal aangeduid als of zoete neem bladeren, deze moet niet worden verward met de laurierblaadjes. Hoewel ze lijken gerelateerd, hun geur en smaak zijn heel verschillend van zowat elke andere.

Gezien het feit dat curry bladeren laten hun geur direct na het drogen, ze zijn het grootst toegepast verfrissend. Als alternatief van te gaan voor gedroogde bladeren, testen ontwikkelen van je hebben plant in een kleine pot. Warme en droge omstandigheden zijn de beste manier om deze plant te ontwikkelen.

Gebruikt in Indian Cooking

Curry bladeren worden over het algemeen gebruikt voor het op smaak curries, rasam, groentegerechten, pickles, karnemelk, en chutneys. Ze worden doorgaans gebakken in geklaarde boter of plantaardige olie samen met gehakte ui op voorhand van het opnemen van de belangrijkste stoffen. Het kan een exclusieve smaak en aroma te geven aan elk gerecht.

Het is vooral geweldig als een smaakmaker voor de Zuid-Indiase gerecht, rasam, een verscheidenheid van soep gebouwd met tomaten, tamarinde sap en diverse Indiase kruiden.

algehele gezondheid Beloningen van Curry Bladeren en hoe het kan worden gebruikt als een Huis Behandeling

Curry bladeren worden niet vaak uitgeroeid uit de schotel na koken. Echter, gezien het feit dat hij inmiddels heeft extra zijn smaak en aroma aan het gekookte gerecht, de meeste mensen gewoon gevestigde het uit elkaar wel voeden op.

Het is puur uw optie niet uit of je wilt nemen in de bladeren of niet. Aan de andere kant, het inzicht in de algehele gezondheid extra voordelen, wilt u misschien denken over het voeden van de volgende als onderdeel van een typisch Zuid-Indiase gerecht of misschien in de verscheidenheid van heerlijke chutney.

De bladeren zijn rijk calcium, fosfor, ijzer, en vitaminen A, B, C en E. alkaloïden aanwezig Kadi Patta worden geacht antioxiderende eigenschappen.

Hoewel extra analyse moet het geneesmiddel kenmerken van currybladeren controleren, het is typisch in Ayurveda voor de behandeling van tal van aandoeningen.

Het is vooral gunstig voor spijsvertering en is een zeer goede woning behandeling van indigestie, brandend maagzuur en misselijkheid. Het sap van schone bladeren langs met suiker en limoensap staat zouden kunnen stellen ontslaat de indicatoren van indigestie en zuurbranden zo heel goed als bescherming tegen misselijkheid en braken. Het gedroogde poeder kan ook extra om karnemelk te zijn en maakte gebruik van een streek buik.

Andere dan deze gezondheid en fitness winsten, het is ook gedacht dat curry bladeren zijn superieur voor het gezichtsvermogen en kan mogelijk in staat stellen af ​​te wenden van de vooruitgang van staar. Frequente consumptie van het sap wordt gedacht dat mensen in staat vandaag met uitdagingen nier. Het is ook gedacht dat de normale consumptie van ongeveer 8-10 bladeren erfelijke diabetes kunnen verminderen.

Het kan ook worden toegepast als een kompres om te zorgen voor brandwonden, kneuzingen, snijwonden, poriën en huiduitslag en insectenbeten . De olie van de bladeren wordt ook beschouwd als een nuttig insectenspray zijn.

Curry Bladeren voor Hair Care

De meest voorkomende gebruik van kadi Patta is voor haar ontwikkeling en kleuring. De typische inname wordt gedacht aan voortijdige vergrijzing van het haar te voorkomen.

Sommige mensen konden niet de smaak, dus consumeren op een dag-tot-dag basis om glanzend en zwart haar krijgen misschien iets wat ze zijn niet in staat om zelfs over te voelen. Dus, wat je kunt doen is de voorbereiding een haar tonic. Kook de bladeren in kokosolie voor een aantal minuten. Je zult ontdekken dat je haar tonic vereist op een zwartachtige tint.

Breng dit haar tonic op je haar elke dag recht voordat u naar slapen ‘s nachts. Was je haar de volgende vroege ochtend met een matige shampoo en effen of lauw water. Dit haar tonic zal voortijdige vergrijzing van het haar te staken en het zal ook toenemen een glans en glans aan oninteressante haar.

Maak Curry laat een Typische componenten van uw dieet plan

Mooi, nu dat je weet wat zijn curry bladeren en wat zijn hun welzijn positieve aspecten maken deze een typisch onderdeel van uw dieet plan zo mooi als haar-en huidverzorging. Plaats smaak en aroma aan uw levensmiddelen. Neem in het vaak om diabetische problemen bevelen en beheren superieure gezichtsvermogen. Gebruik het als een eigenschap oplossing voor maag-en vaatziekten en huidproblemen. Zal niet nalaten om de curry blad haartonicum herinneren! Gebruik het om gezond en glanzend haar te krijgen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.