Wat zijn de 4 soorten van Lasting Tooth?

De acht meest centrale tanden (aan de voorkant) worden genoemd de snijtanden. Snijtanden hebben een platte, scherp, mes-achtige kroon die wordt gebruikt voor het knippen door middel van beten van de maaltijden. Elke hogere en lagere rijen tanden twee centrale snijtanden en twee laterale snijtanden. De bovenste centrale snijtanden zijn de meest opvallende tand in de menselijke mond, met de onderste centrale snijtanden in wezen steeds de kleinste glazuur. Deze blijvende tanden uitbarsten om zes tot 9 vele jaren oud.

Canine tanden kunnen worden geïdentificeerd aan beide zijden van de beide even hoger en reeksen snijtanden email, like elk individueel aspect verminderen. Een geheel van 4 hoektand uitbarsten in de menselijke mond onder de leeftijd van negen en 12 jaar vorige. Hoektanden zijn de langste en meest puntige van de tand waargenomen in de tandboog. Deze tanden zijn ook bekend als knobbels en worden gemaakt voor het snijden en scheuren levensmiddelen.

nastreven van de tandboog naar de achterkant van de mond het glazuur snel na de hoektanden zijn de premolaren. In elk kwadrant van de tandboog twee premolaren zijn blootgelegd waarbij de honden en kies emaille. Deze tanden normaal uitbarsten waarbij de leeftijd van tien en twaalf enkele jaren oud. Ze zijn overgangs emaille in tussen de hakken en scheuren voortanden en het slijpen achterste tanden. Premolaren beide even te verminderen en de scheur van levensmiddelen zoals heel goed als verpletteren het.

De tanden ontdekt verst terug in de tandboog zijn de kiezen. Kiezen zijn onder de vorige tanden lange termijn uitbarsten. De 1e kies, die onmiddellijk is kort na de premolaren, barst in tussen de leeftijd van 6 en zeven. Rijden dat, de tweede molaar uitbreekt bij 11-12 vele jaren daarvoor. De 3e en ultieme kiezen, ook beschouwd als kennis tanden, niet uitbarsten totdat uiteindelijk 17-21 latere decennia van leeftijd, of op tijdstippen. Alle drie kiezen zijn ontdekt in alle vier tandheelkundige kwadranten en worden gebruikt voor het breken, het malen en kauwen etenswaren.

Category: Dieten

Comments are closed.