Wat zijn de algehele gezondheid Toegevoegd voordelen van feta kaas?

Feta kaas omvat ongeveer 33 procent minder calorieën dan de meeste kazen, maar heeft aa stuk krachtiger smaak dan veel andere minimal-calorie kazen, deze als mozzarella.

Het lichaam vetgehalte van feta kaas is ongeveer een derde minder dan de meeste kazen, bijzonder delicate of ‘gerijpte’ kaas. Bovendien, minimal-overtollig vet feta is toegankelijk in vele verkooppunten, hoewel hierbij wel van enkele smaak en puur natuurlijke textuur van de kaas.

Een enkele gram feta kaas heeft vrijwel 140 mg. van calcium, bouwen 1 van de beste nutritionele bronnen van calcium, noodzakelijk dat de vooruitgang en het welzijn van botten en tandglazuur.

Studies suggereren dat 5 porties kaas in standaard per werkdag kan helpen bij het verlies van maag overtollig vet en dat een superieure calcium dieet kan leiden tot de afbraak van vetcellen. Daarnaast fetakaas bijzonder is overvloedig aanwezig in geconjugeerd linolzuur, een vetzuur en antioxidant dat misschien kunnen ondersteunen in de maag overtollig vet daling. De daaruit voortvloeiende vermindering van het lichaam extra vet verlaagt het risico van diabetische problemen en coronaire hartaandoening.

Category: Dieten

Comments are closed.