Wat zijn de Algemene gezondheidsproblemen van baby’s van tienermoeders?

Peuters geboren aan tienermoeders zijn veel meer waarschijnlijk te vroeg geboren worden. Premature baby’s zijn op de grotere kans op sterfte in hun eerste kalenderjaar. Ze zijn ook onderworpen aan een assortiment van welzijn risico’s van dit soort zoals neurologische aandoeningen, coronaire hartaandoeningen, bacteriële infecties, ademhalingsproblemen en darmproblemen. Premature peuters zijn ook op kans voor de lange termijn psychologische en uitbreiding handicap.

Tienermoeders vaak niet een voldoende hoeveelheid geld vet te bereiken in de loop van de zwangerschap omdat ze echter zijn tot oprichting en het verhogen van hen zelf. Dit leidt tot een zeer laag geboortegewicht overgewicht voor baby’s, die uitkomst in de dood van een baby net voor de leeftijd van 1 blikje. Zuigelingen die geboren zijn op een kleine start pond zijn ook op kans voor het niet krijgen helemaal ontworpen organen. Dit kan de luchtwegen en de spijsvertering complicaties en bloedingen in het hoofd veroorzaken.

Jongeren worden geïdentificeerd voor hun slechte eetpatroon, en het is over het algemeen geen onderscheidend met zwangere tieners. Tieners zijn van tijd tot tijd niet bewust van de juiste voeding ze moeten echt een voedzame zwangerschap te beheren. Jongeren zijn ook veel meer kans om te genieten van het gedrag van dit soort als roken, het gebruik van recreatieve drugs en het nuttigen van alcoholische dranken, wat resulteert in vele wellness complicaties voor zuigelingen. In overeenstemming met de March of Dimes, zwangere jonge mensen zijn ook veel minder waarschijnlijk om prenatale behandeling, met een aantal die geen prenatale zorg bij allen.

Volgens de voorzieningen voor Condition Management and Avoidance, er zijn 19 miljoen gedocumenteerde gevallen van seksueel overdraagbare infecties elk jaar, en negen miljoen mensen worden toegeschreven aan mensen onder de leeftijd van vijftien en 24. Seksueel overdraagbare aandoeningen kunnen worden doorgegeven aan de baby tijdens de zwangerschap en bevalling. Bacteriële infecties van dit soort als syfilis, chlamydia en aids kan brengen over de visie van de uitdagingen voor peuters en kan in feite direct aan dood voor even de baby en de moeder.

Category: Supplementen

Comments are closed.