Wat zijn de behandeling plannen voor Acne doen schrikken?

Acne littekens is het resultaat van het lichaam verdedigen alleen van de zwelling in de poriën en de huid veroorzaakt door verstopte huid poriën, overmatige productie van olie en micro-organismen. Sommige mensen vandaag de dag zijn veel meer geneigd om puistjes littekens dan vele anderen, en zelfs oppervlakkige ontsteking kan heel goed leiden tot littekens. Aan de andere kant, volgens de American Academy of Dermatology, ernstige littekens wordt gewoonlijk veroorzaakt door nodulocystic puistjes — acne die diep minder dan de huid vormt. ‘Ice beslissen over’ littekens, die aanwezig is als scherpe, diepe indrukken in de huid, zijn de meest moeilijk te behandelen.

dermabrasie wordt beschouwd als een van de meest succesvolle technieken om te hakken de meeste acne littekens. Dit kan een lastige behandeling voor cliënten, dus dermatologen gebruik maken van een gemeenschap verdoving om de pijn te minimaliseren. De huid wordt dook met een hand-held apparaat dat gebruik maakt van de snel-roterende staalborstels. Dermabrasie vermindert het uiterlijk van de meeste littekens, maar diepere littekens, meestal ‘ice beslissen over’ littekens, kunnen extra zichtbaar worden. Een zachtere soort huid resurfacing is een systeem bekend als microdermabrasie, waarbij aluminiumoxide kristallen blaast op de huid en verwijdert door middel van een vacuüm. Dat gezegd hebbende, veel microdermabrasie behandeling opties zijn essentieel voor patiënten om een ​​variatie mee, en meestal effecten zijn zeer verfijnd.

Laser oplossingen kan waardevol zijn in het verminderen van littekenweefsel en het afschaffen van verkleuring rondom genezen zits laesies. Lasers variëren in golflengte en intensiteit. Oplossing gebruik van een koolstofdioxide laser, die littekenweefsel elimineert, zou alleen nodig zijn op het moment voor klanten om grote resultaten te zien. Anderzijds, na therapie, kunnen patiënten roodheid acht maanden. Nonablative lasers, gepulseerd licht remedie, en radiofrequentie-eenheden zijn veel minder schadelijk voor de vloer van de huid, en patiënten herstellen van deze middelen veel meer onmiddellijk. Veel behandelplannen kan heel goed worden verwacht voor een klant merkt elke minimaliseren in acne littekens, en zoals met microdermabrasie, kunnen de resultaten misschien delicaat zijn.

puistjes littekens kunnen ook afzonderlijk worden behandeld door injectie van collageen of autologe extra vet overdracht (overtollig vet uit een verder aspect van de lichaamsbouw van de patiënt). Deze therapieën kunnen invullen diepere littekens, aanzienlijk al die ingegeven door cystic acne, zelfs zo, ze zijn slechts een tijdelijke juist voor acne littekens. Collageen injecties previous uit 3 en 6 maanden en autologe vetten overdracht duurt overal van 6 tot achttien maanden.

Hard-to-handle littekens, deze als ‘ice pick’ acne littekens, kan afzonderlijk worden via een chirurgische techniek genoemd aangepakt ‘punch excisie.’ Elke litteken chirurgisch uitgesneden tot het onderhuidse vet, snel waarna het ontstane gat mogelijk is gehecht of geënt met de huid.

Category: Dieten

Comments are closed.