Wat zijn de behandeling plannen voor Levensmiddelen Anti acne?

Hoewel allergische reacties zijn niet een grote over te brengen voor acne, kunnen ze ongetwijfeld een invloed hebben op het. Inname van een food items waaraan het gehele lichaam allergisch is activeert het immuunsysteem, triggering irritatie van de huid en waarschijnlijk verergering van een bestaande uitbraak. De meest populaire gerechten allergenen zijn melk en zuivelproducten oplossingen, eieren, pinda’s, noten, vis, schelpdieren, soja en tarwe. Enkele aanwijzingen kan duidelijk opdagen uur of een dag later dan wanneer de maaltijden werd gegeten, dus het aanwijzen van een allergie kan lastig zijn. De puistjes zou zelfs langer duren, veel verder dan wanneer het immuunsysteem techniek het allergeen is verwijderd blijvend.

Om de huid voor allergie-geïnduceerde acne te behandelen, een flink aantal basisstrategieën zijn gunstig. Schrobben, of scrubben, de huid is een goed gebied om te beginnen. Wissen van de niveaus van levenloze poriën en de huid afwezig met een deal met wassen helpt acne medicijnen en moisturizers de klus goed gedaan. Echt niet overdrijven, terwijl, gezien het feit dat boven-drogen of rond-strippen van de ontmoeting kan bij meer puistjes en ontstoken huid. Maak alle vertrouwen in misschien wel de confrontatie schoon te maken of de moisturizer (die zou moeten olie-zonder kosten te zijn) omvatten ten minste een bepaald acne-voorkomen ingrediënt: salicylzuur, benzoylperoxide, zwavel of resorcinol. Nooit kiezen op of pop puistjes. Als een substituut, gebruiken plaats behandelingsmogelijkheden met salicylzuur om de micro-organismen te vernietigen en verlichten de roodheid.

betrekken van puistjes, is het cruciaal om te blijven de poriën en de huid goed bewaard gebleven en duidelijk de waarschijnlijkheid en ernst van herhaling te hakken houden. Elke werkdag, er zeker van zijn om een ​​twee keer-per dagen plan van het wassen van de ontmoeting, het gebruik van een toner of samentrekkende te kiezen up overtollige olie en vuil te behouden, en een olie-kosteloze moisturizer, verbeterd met een acne-bestrijdende drugs . Twee of 3 situaties een 7 dagen, gebruik maken van een gezicht scrub om overtollig nutteloos poriën en de huid voorzichtig te verwijderen.

Op het moment dat de allergie-inducerende maaltijden werden erkend en de breakout beheerd, het van cruciaal belang voor het beschermen tegen nog een incidentie is om uit de buurt van mensen voedsel zo veel als mogelijk te blijven. Allergische reacties kunnen ook andere indicaties hebben zo mooi, zoals een loopneus, tranende ogen, netelroos of uitslag op de huid, en vaak veel meer echt ernstige gevolgen. Het krijgen van antihistaminica kan uw lichaamsbouw gids als het verwerkt allergenen, maar vermijden is het meest effectief als het voorkomt dat het immuunsysteem van het bestrijden van de strijd in de eerste plaats.

Om te gaan met de pukkels, die mensen met intense omstandigheden moet op zoek naar hulp van een huidarts. Veel van zijn volkomen thuis in allergie-geïnduceerde puistjes evenals de andere zal leiden tot de verbreking, en misschien bereid om verdere adviseren dagelijkse behandeling. Om de allergische symptomen te verslaan, speciaal voor mensen die veel van, kijken naar een gespecialiseerde allergoloog kan voordelig zijn. Allergists kan werken ELISA Voedsel Allergie panelen beslissen alle voedingsmiddelen die triggering reacties op de huid, aangezien de reactie van het immuunsysteem op veel meer dan honderd soorten voedsel te meten. In extreme scenario’s, kan allergologen misschien geven allergie foto’s of andere therapieën aan een cliënt deal met harde allergische reacties te helpen.

Category: Dieten

Comments are closed.