Wat zijn de behandelingen voor inflammatoire acne breakouts?

Een bijzonder van de meest voorkomende oplossingen voor inflammatoire puistjes is lokale of orale antibiotica. Niet alleen antibiotica hulp verminderen de ontsteking, maar ook doden de P. acnes bacteriën die in het algemeen aansprakelijk voor acne uitbraken.

Retinoïden, dit soort als tretinoïne, zijn een extra gemeenschappelijke methode voor de behandeling inflammatoire acne. Retinoïden zijn een vorm van vitamine A, die kan helpen om de lading in die cellen zetten over, die kan ondersteunen stop giet van het vinden maximaliseren verstopt.

Natrium sulfacetamide is een andere frequente behandeling van inflammatoire acne breakouts. Het is een antibacterieel middel dat kan helpen zich te ontdoen van de P. acnes micro-organismen op de huid door te interfereren met de vaardigheid om te rijpen.

Benzoylperoxide is een populaire oplossing voor puistjes middel dat ook effectief is zeer goed voor de behandeling van inflammatoire acne. Benzoylperoxide droogt de olie aansprakelijk voor gevolgschade in de poriën te verstoppen. Het kan ook in staat stellen vernietigen de P. acnes microben.

azelaïnezuur kan ook worden gebruikt om te gaan met inflammatoire acne. Azelaïnezuur is een recept-energie geneesmiddel dat de groei van de micro-organismen die leiden tot acne kan ook ondersteuning blijven houden de poriën schoon te maken en heel duidelijk van blokkades remt.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.