Wat zijn de behandelingen voor Kritische Acne?

meeste zeep en reinigingsmiddelen die worden aangeboden in de supermarkt bevatten ernstige chemische bestanddelen die de huid kunnen irriteren. Bij acne is belangrijk, wel storend de huid alleen maar verergeren de acne, verdienen ze nog erger. In de plaats van het gebruik van zeep of reinigingsmiddelen die zijn gemaakt voor acne-gevoelige of vette huid, gebruik dan een reinigingsmiddel geformuleerd voor gevoelige huid. Ongelooflijk voorzichtig bij het wassen van het gezicht, en vermijd schrobben van de poriën en de huid. Schrobben of wrijven van de poriën en de huid zal alleen maar leiden tot irritatie en roodheid. Alleen schuim de poriën en de huid en spoel. Reinig de confrontatie aldus 2 keer per werkdag, in de ochtend en avond. Er is geen noodzaak om de confrontatie reinigen meer dan 2 keer per dag.

Met behulp van een product met benzoylperoxide zullen duidelijk de poriën en de huid snel, maar de meeste mensen die benzoylperoxide lotions gebruiken ze onjuist. Benzoylperoxide crèmes zijn krachtig, en het is van cruciaal belang om alleen de goedkoopste-power crème die u kunt tegenkomen – beter dan two.5 procent in concentratie geen. Bedragen groter dan dat kan leiden tot niet comfortabel facet effecten, dit soort als roodheid, schilfering, jeuk of zelfs leiden tot een zachte chemische wegsmelten. Gebruik een totale rond de meting van een nikkel en glad de crème op de ervaring zorgvuldig waarschijnlijk. Ga naar het product uit te voeren, totdat uiteindelijk is het absoluut geabsorbeerd in de poriën en de huid. Gebruik het product elke keer snel na het wassen van het gezicht in de vroege ochtend en avond.

Bij het gebruik van benzoylperoxide crèmes, is het essentieel om de huid te hydrateren. Gebruik een lotion die is ontwikkeld voor de gevoelige huid en helemaal vrij van oliën en andere comedogeen stoffen. Gebruik een hoeveelheid geld die de dimensie van een dubbeltje, en zorgvuldig makkelijk het op de poriën en de huid. Laat de olie-helemaal gratis moisturizer dringen in de huid volledig vooruit van het gebruik van make-up of zonnebrandcrème. Met behulp van de olie-vrije moisturizer na de benzoylperoxide product zal de huid te houden de twee zeer helder en glad.

Category: Dieten

Comments are closed.