Wat zijn de beloningen van Nationwide Wellness verzekeringspolis?

Nationale welzijn verzekeringen is een manier van bundelen van gezondheid en fitness risico’s collectief, dus het verminderen van de kosten die toekomen aan de mannen en vrouwen die het meest onwel. Voel je het op deze manier: zieke mensen zijn het meest in behoefte van welzijn verzekering, nog verzekeringsplan bedrijven hebben de minst prikkel om gezondheid en fitness verzekering te leveren aan particulieren mensen tegen een voordelige prijs. Samen precies dezelfde maar tegengestelde lijnen, gezonde mensen hebben tegenwoordig aanzienlijk minder stimulans om zorgpolissen bestellen, vooral omdat het niet glashelder dat ze zullen moeten hebben. Dus, met een landelijke welzijn verzekeringspolissen te bereiden, de personen die moeten wellness verzekeringen hebben de meeste hebben het grootste probleem het vinden van goedkope behandeling. Door het groeperen van iedereen naast elkaar, de verzekeringen zwembad draagt ​​minder dreiging per bepaalde persoon, waardoor het extra voordelig voor mensen die moeten het meeste hebben zou maken.

het denken of niet, kan een landelijk welzijn verzekering plan voor te bereiden een stuk minder bureaucratie dan een reeks prive-geleverde strategieën hebben, aanzienlijk verminderen van de totale kosten van de ziektekostenverzekering beleid voor de reguliere individu. Artsen Steffie Woolhander en David Himmelstein beweren dat ‘Het verminderen van onze [de Verenigde Staten’s] bureaucratisch apparaat aan Canadese reeksen zou besparen tien% tot vijftien% van de recente gezondheid en fitness besteden, tenminste $ 120.000.000.000 per jaar, voldoende om volledig adres de onverzekerden en een betere bescherming voor die mensen nu onderverzekerd. ‘

komt echter een nationale algemene ziektekostenverzekering bereiden van tijd tot tijd met een aantal nadelen, dit soort als uitgebreide stammen voor heel vitale strategieën, de typische bepaalde persoon aanzienlijk krijgt van het hebben van toegang tot frequente bezoeken aan hoge kwaliteit artsen en zeer betaalbaar recept geneesmiddelen. Volgens de Economist Intelligence Unit High-kwaliteit-van Lifestyle Index, is er een significante correlatie tussen een natie verwerven gesocialiseerd drugs en een mens met een verhoogd over-all top kwaliteit van leven. In een vergelijking met betrekking tot twee als niet vergelijkbare landen (bijvoorbeeld West-Europese landen en de Verenigde Staten), landen met een landelijke algemene ziektekostenverzekering plan hebben ook een betere levensduur verwachtingen en worden beoordeeld als het verwerven van een hogere hoge kwaliteit van welzijn zorg over-all.

Category: Gezond eten

Comments are closed.