Wat zijn de beste antwoorden voor Zits littekens?

Depressief littekens worden verminderd met collageen injecties of een autoloog vet overdracht. Deze therapieën verhogen de melancholie, het verlagen van het uiterlijk. Collageen injecties, geïnjecteerd met name in de depressie, vul de ruimte met collageen. Een autoloog lichaamsvet vindt meestal vet verder instellen op het menselijk lichaam en injecteert het in de vloer van de acne litteken. Volgens SkinCarePhysicians.com, worden autologe vetten transfers gereserveerd voor kritische, diepe depressies veroorzaakt door nodulocystic acne.

Even verwerkt alleen vorige tijdelijk. Collageen injecties vorige voor een paar tot zes maanden terwijl autologe ongewenst vet transfers verleden voor de 6 tot 18 maanden.

Dermabrasie en microdermabrasie helpen verminderen van de fysieke verschijning van verkleurde littekens. Volgens Dr Lawrence E. Gibson van de Mayo Clinic, krijgt microdermabrasie ontdoen van de poriën en huidcellen van het huidoppervlak, terwijl dermabrasie gaat dieper, het verwijderen van cellen uit de belangrijkste laag van de huid. Dermabrasie wordt gezien als de meest doeltreffende methode beschouwd door SkinCarePhysicians.com.

Laser remedies ook gekapt het uiterlijk van acne littekens. De lasers te ontdoen van de belangrijkste laag van de huid, ook al opspannen van de huid eronder, waardoor gladdere, schonere huid. Volgens KidsHealth.org, het vereist een enkele tot tien keer de huid te genezen snel na de behandeling.

Voor kritische, gefrustreerde littekens met abnormale verkleuring, poriën en de huid chirurgische ingreep kan verwijderen. De chirurg krijgt ontdoen van de poriën en de huid in het litteken tot aan het vetweefsel, het patchen van het gat met een huidtransplantatie. De chirurg kan ook het uitvoeren van een alternatieve manier van handelen dat het littekenweefsel liften. Gebruikmakend van een kleine chirurgische gadget, de chirurg tilt het littekenweefsel weg van de depressie, het verminderen van het kijken.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.