Wat zijn de Brengt en Therapie voor Snurken?

Slumber apneu er gebeurt als je er een hebt of extra respiratoire pauzes terwijl je rust. Deze respiratoire pauzes duurt overal van een paar seconden tot enkele minuten. Wanneer je begint om nog eens te ademen, gebeurt luid snurken. Het probleem onderbreekt rustige snooze door het krijgen van u uit diepe slaap drie of veel meer keer per week. Wanneer u probeert om te ademen gedurende aanvallen van slaapapneu, luid snurken is het resultaat. Deze gezondheidszorg problemen uitkomsten van de kans groter bloed kracht, beroertes, diabetes problemen en hart-aanvallen.

Theorieën raad die verstopte neus is een lead om van beide even snurken en slaap apneu. De Wisconsin Snooze Cohort Studie besloten dat mensen die lijden aan grote langjarige neusverstopping in gevaar waren voor gewone snurken. Zwelling van de bloedvaten in de neus weefsels brengt neusverstopping. Dit gezondheidsgerelateerde probleem leidt tot problemen met het luisteren naar en spreken, en kritische congestie interfereert met snooze.

oplossingen voor slaapapneu bevatten mondstukken, ademhaling gadgets en chirurgie. Medische professionals ook raad manier van leven modificaties zoals het laten vallen van het lichaamsgewicht, zo effectief weg te blijven van drank en drugs zeker. Wanneer u rust op uw rug, het verhoogt ook de kans op snurken, dus het veranderen van slaaphouding kan mogelijk ondersteuning.

procedure van neusverstopping, testen neussprays, zo goed als het aanbrengen van een luchtbevochtiger om de vochtigheid in uw woning te maximaliseren. De bediening is ook beschikbaar voor het beheer van nonapneic snurken. Laser-assisted uvulopalatoplasty (LAUP) operatie verwijdert huig de patiënt en controles blijkt dat deze chirurgische behandeling is effectief bij het verminderen van snurken individuen volgens pubmed.gov.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.