Wat zijn de Brengt van Serious overgewicht verminderen?

Vermindering van eetlust is een van de meest wijdverspreide leidt tot lichaamsgewicht verminderen. Inflammatory bowel aandoeningen zijn een wijdverspreide fysieke opwekken van eetlust. Gevallen deze indeling zijn colitis ulcerosa, ziekte van Crohn, coeliakie en prikkelbare darmsyndroom, die worden veroorzaakt door ontsteking van het spijsverteringskanaal. Maagzweren kan heel goed ook het eten van uitdagende en bijzondere opname van essentiële vitaminen.

Anorexia en boulimia nervosa zijn twee hebben van kwalen die in het algemeen leiden tot abnormale en snelle pond daling. Even kwalen psychologische brengt die kunnen toevoegen aan de honger verlies. Andere psychische ziekten die kunnen resulteren in ponden en eetlust verminderen omvatten extreme depressie, stress en lichaamsbouw dysmorphic probleem.

ondervoeding vindt plaats wanneer onvoldoende hoeveelheden van essentiële vitaminen en mineralen worden verbruikt of geabsorbeerd door het systeem. Zoals eetlust daling, kan ondervoeding veroorzaakt worden door eventueel lichamelijke of psychologische factoren.

Coeliakie kwaal — een voorwaarde dat de vernietiging van de kleine darm wanneer gluten wordt ingenomen triggers — is een wijdverspreide oorzaak van ondervoeding. In overeenstemming met Celiac.com, een in 133 mensen lijdt aan coeliakie, maar slechts een bepaalde in 4700 wordt geïdentificeerd met de kwestie. Mensen met onbehandelde coeliakie stoornis hebben doorgaans moeite met het absorberen van voeding dit soort als de B-vitaminen en kan heel goed kennis extreme overtollig gewicht te verliezen.

Sociaal-economische elementen, dit soort als tekort aan te verkrijgen om gezonde maaltijden, in het algemeen leiden tot ondervoeding, net als psychologische problemen van dit soort als dwangmatig dieet, anorexia en boulimia nervosa.

Gewicht daling kan van tijd tot tijd worden veroorzaakt door specifieke rechtsmiddelen of onwettige medicijnen. Stimulerende middelen die als cocaïne of amfetamine is bekend dat resulteren in honger verval en snelheidsovertredingen van stofwisseling, wat kan leiden tot drastische gewichtsverlies bij mensen die de stoffen misbruiken. Alcoholisme kan eventueel ook leiden tot gewichtsverlies door het onderdrukken van honger of het creëren van intestinale problemen die interfereren met de opname van voedingsstoffen, zoals gewoonte opiaat.

De decongestivum pseudo-efedrine en de heersende stimulerende cafeïne kan in sommige gevallen veroorzaken overtollig gewicht te verliezen. Doch niet algemeen intensief gebruik van bepaalde voorgeschreven antidepressiva toevoegen lichaamsgewicht verminderen bij sommige mensen.

Zelden, overgewicht daling kan misschien worden veroorzaakt door een ernstige aandoening zoals kanker of aids. Sommige vormen van kanker veroorzaken vet daling door het stelen van glucose en andere vitaminen van het gehele lichaam en het induceren van eetlust verminderen. AIDS verspillen syndroom is een gevolg van de late-fase HIV voorwaarde dat de voordelen van de honger verminderen, langdurige diarree en braken veroorzaakt door de ziekte.

nierziekte, levercirrose en auto-immuunziekten dit soort lupus en een aantal sclerose worden eveneens ernstige lichaamsgewicht achteruitgang in bepaalde individuen induceren. Lichaamsgewicht daling kan ook een symptoom van hyperthyreoïdie of Graves ‘kwaal te zijn.

Extreme, onverklaarbare vetreductie kan van tijd tot tijd te ondertekenen een kritische kwaal. Als u praktische ervaring onverwachte eetlust of vet daling, raadpleeg dan een gezondheidszorg gekwalificeerd om uit te sluiten misschien-lifestyle bedreigende situaties.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.