Wat zijn de gele vlekken op de tanden?

gele vlekken zijn verkleuringen op het glazuur van je tanden. Gele vlekken niet alleen bezoedelen uw tand kunnen ze een negatieve impact hebben op uw zelfvertrouwen en eigenwaarde te hebben. Sommige gele vlekken op uw email buiten uw regelen. In de meeste gevallen kan gele vlekken op de tand worden uitgeroeid of drastisch verbeterd. Gele vlekken kunnen worden verdeeld in twee verschillende klassen extrinsieke, die de buitenste laag van het glazuur of intrinsieke, die de binnenste laag van de tanden

.
p Er zijn een aantal maaltijden en dranken die gele vlekken zal vertrekken op uw tand. Koffie, thee en roze wijn zal voor altijd verkleuren je tanden. U kunt echter de vergeling te verbeteren. In lichte gevallen, kunt u een tanden witmaker te gebruiken in de residentie, die u kunt kopen rond de teller. Als je gele vlekken zijn veel ernstiger, kunt u eventueel Garner veel betere effecten door het bezit van uw email gewit door uw tandarts. Levensmiddel dat zijn enorm zuur zal ook je tanden veroorzaken aan geel, dus moet je je inname van deze rassen van levensmiddelen te sturen. Daarnaast, niet poetsen je glazuur meer dan genoeg, of niet je tanden grondig te poetsen, zal val levensmiddel deeltjes kleiner dan het gebied van uw email, belangrijkste bacteriën die ook zal leiden tot gele vlekken.

Gespecificeerd antibiotica zal leiden tot oranje of gele vlekken op uw email. Tetracycline is een antibioticum dat vaak wordt aanbevolen voor bacteriële infecties, en het is een grote boosdoener van gele vlekken. Verkleuring veroorzaakt door antibiotica kan worden uitgebreid met emaille whitening. Ook fluorose is een vergeling gevraagd wanneer het glazuur ontvangen ook aanzienlijk fluoride. Dit probleem wordt in het algemeen gezien bij kleintjes die veel meer fluoride dan hun afmetingen hebben gegeten en lichaamsgewicht zou kunnen aanpakken. Het succes van fluorose kan niet worden teruggedraaid, maar de gele vlekken kunnen worden uitgebreid met tanden bleken zo mooi.

Als u niet volledig bereid op te geven van koffie, thee, en roze wijn drinken ze door een rietje. Deze oefening zal in staat te voorkomen dat de vloeistoffen van het aanraken van het glazuur. Poets je twee of een paar keer per werkdag. Indien mogelijk, poets je email na elke maaltijd en flos je email minimaal zodra een dag elke verborgen micro-organisme resulteert in voedsel deeltjes weg te nemen. Bovendien, je moet hebben bewust dat sommige gele vlekken op de tanden kan worden toegeschreven aan de leeftijd te zijn. Naarmate je meer volwassen, zal het kader van uw email veel minder poreus geworden, die de tand zal leiden tot geel of donkerder te maken.

Category: Dieten

Comments are closed.