Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Eiwitten?

Eiwitten zijn extra vet vrij en bevatten verwaarlozen koolhydraten, maar ze zijn er in overvloed in superieure hoogwaardige eiwitten. Wit Een belangrijke ei (door Amerikaanse specificaties) heeft four.7 gram eiwit en 62 milligram natrium. Het bestaat uit ongeveer twintig calorieën.
Eiwitten bieden essentiële natuurlijke vitaminen en vitaminen en mineralen, dit soort als vitamine B.

Inname van eiwitten als alternatief van hele eieren kan u helpen verminderen uw cholesterol, want eiwitten zijn cholesterol geen kosten. Het is echt de dooiers dat een volledige dag echt de moeite waard van cholesterol bevatten vrij veel.

Het ontbijt energie uit eieren of eiwitten groter zijn voor overgewicht daling dan deze exact dezelfde calorieën uit een bagel, om de reden dat eiwitten bieden eiwit en voelt u zich voller dan wanneer je ervaren gegeten koolhydraten.

Eieren hebben een lange plank dagelijks leven, en je kunt ze in een breed scala van technieken koken. Als je aan het koken bent alleen eiwitten, zullen ze nemen de smaak van het maakt niet uit wat je diner bereiden met hen. Ze zijn ook een economische manier om hoogwaardige eiwitten te krijgen.

Eiwitten kunnen worden vervangen hele eieren in tal van recepten, zodat je het eiwit kunt krijgen met de vetten en cholesterol die aankomen met de eidooier.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.