Wat zijn de kwalificaties van een Welzijn inspecteur?

Bedrijven van gezondheid en fitness inspecteurs willen kandidaten die beschikken over een diploma bachelor in de industriële hygiëne, gezondheid of andere relevante kwestie in dienst. Diploma Een bachelor duurt vier jaar in beslag en vereist meestal cursussen in verschillende disciplines, samen met zuivere wetenschappen, geesteswetenschappen, wiskunde en sociale wetenschappen. Algehele gezondheid inspecteur kandidaten moet echt kiezen voor lessen in de arbeidsgeneeskunde welzijn, scheikunde, techniek en biologie voor te bereiden op deze carrière, volgens Onderwijs en leren-Portal.com. Andere, meer gespecialiseerde klassen van dit soort als toeval communicatie en schadelijke administratie stof zijn ook de moeite waard geacht voor dit beroep.

Net na zijn afstuderen aan de universiteit, moeten gezondheid en fitness inspecteurs om een ​​stage of stage bij een gemeenschap federale overheidsinstantie of bedrijf totaal. Deze onderwijsplannen meestal laatste ongeveer zes maanden, volgens StateUniversity.com, en een paar studenten met een erkende gekwalificeerde zodat ze kunnen ontdekken via hands-on ontmoeting. Alle door de stage, studenten begrijpen over het welzijn en de bescherming van de procedures in diverse beroepen en hoe deze wettelijke richtlijnen worden toegepast.

Alle p gezondheid en fitness inspecteurs moeten worden erkend door de US Bureau of Labor te worden gezien als bekwaam Occupational Bescherming en Welzijn Administration inspecteurs. Kandidaten moeten een landelijk gestandaardiseerd examen en het bewijs leveren van voltooiing van een undergraduate-diploma software. Gezondheid en fitness inspecteurs zullen moeten voortgezette opleidingen elk meerdere verschillende jaren eindigen in krijgen om hun licentie te behouden en up-to-date over verbeteringen in wetten en procedures.

Niet alle bedrijven eisen gespecialiseerde certificatie maar het kan bijzonder praktisch zijn bij de uitvoering voor posities. Te midden van de bedrijven die welzijn inspecteur verleent certificaten zijn de American Board of Industrial Hygiene, de Raad van Certified Veiligheid Specialisten, de Raad inzake certificering van de algehele gezondheid, milieu en veiligheid Technologen, en The Indoor Air Goede kwaliteit affiliatie. Certificaten hebben verschillende eisen, maar in de meeste gevallen kandidaten een schriftelijk tentamen moet bewegen. Mannen en vrouwen hebben over het algemeen om gewoon permanente educatie opleidingen elk individu andere kalenderjaar certificering in een aangeboden plek te behouden.

Gezondheid inspecteurs willen een vastgesteld van de capaciteiten en de bijzondere kenmerken winstgevend te zijn in de bezetting gespecificeerd. Analytisch, detail-oriented en enorm oplettende individuen zijn grootste geschikt voor de bezetting van een algehele gezondheid inspecteur. Solid communicatiemogelijkheden, even mondelinge en geschreven, zijn ook noodzakelijk voor dit beroep. Een echt serieus inzet voor de publieke welzijn en de perfect wezen van sommige anderen is ook heel attribuut van gezondheid en fitness inspecteurs.

Category: Gezond eten

Comments are closed.