Wat zijn de Leads om van Nodulair Zits?

tegenstelling tot letsels in verband met milde tot matige variëteiten van acne vulgaris dat de huidige op of in de nabijheid van de vloer van de huid, nodulaire puistjes ziet variëteit zeer goed onder de huid en worden gekenmerkt door enorme lastige hobbels. Ze kunnen erg vervelend en blijven hangen voor maanden en, indien nog onbehandeld, kan zelfs oplaaien eens in de vergelijkbare omgeving. Sinds nodulaire puistjes laat meestal littekens in zijn kielzog, is het niet raadzaam dat deze soorten letsels worden geperst als het zou kunnen leiden tot de knobbeltjes om nog meer tijd te blijven hangen.

Volgens de Mayo Clinic, acne is het eindresultaat van drie variabelen: talg overproductie, microben opbouw en verspreiding van nutteloze huidcellen die haarzakjes irriteren in de poriën en de huid. De haarzakjes in de huid zijn aangesloten op de talgklieren – klieren die de olie die smeert en beschermt de huid maken. Wanneer het lichaam maakt teveel aan talg, is het geen tijd om de reis langs de haarschacht en op het gebied van de huid. Als een substituut, haarfollikels groeien te worden aangesloten met talg en nutteloze competenties. Als deze blokkade plek zal diep in de haarfollikel relatief dan dichter bij de vloer van de huid nodulair puistjes is het resultaat.

Acne van elk type is gewoonlijk het gevolg van hormonale verbeteringen en schommelingen. Veranderingen in de hormonen heersen bij tieners, zwangere vrouwen van alle leeftijden en vrouwen 06:58 tijden in het vooruitzicht van een menstruele periode begint. Personen die bepaalde medicijnen, deze als cortisone, gebruiken wellicht ook praktische ervaring verbetert in hormoon bereiken. Maar er zijn andere componenten die leiden tot acne als perfect, samen met factoren van erfelijkheid. Als uw moeders en vaders ervaren puistjes, heb je een grotere kans van het hebben van het zo effectief. Daarnaast varen olieachtige of vettige topicals om de poriën en de huid (zoals bepaalde cosmetica) kan een gevolg hebben op de puistjes.

Hoewel actuele lotions werken perfect voor matige tot matige variëteiten van acne, meestal nodulaire acne heeft meer intense behandeling. Orale antibiotica kan heel goed worden voorgeschreven te weren micro-organismen en gekapt zwelling. Maar zelfs antibiotica kan niet genoeg zijn. Een kuur routine genaamd isotretinoïne, die verder gaat onder de naam van de fabrikant van Accutane, wordt vaak goedgekeurd voor mensen met diepe nodulaire acne. Maar dit is echt een heel krachtige therapie plan, moet zorgvuldig worden gecontroleerd door een dermatoloog te wijten aan het feit van de vele facet resultaten die kunnen de huidige. Accutane kan niet worden genomen door meisjes die verwachten of die van plan zijn zwanger te komen vooral omdat de drug kan de vernietiging van de foetus te zijn. Accutane kan ook verhoogt leverenzymconcentraties, en sommige klanten produceren inflammatoire darmziekten na het gebruik ervan.

Voornamelijk omdat nodulaire acne profiteert doorgaans in het gebied littekens, kunnen patiënten eventueel willen denken over laser-en licht-voornamelijk gebaseerd behandeling. Deze behandelingsmethode dringt ook de diepe lagen van de huid, waardoor de talgklieren veel minder olie ontwikkelen. Deze remedie vermindert ook de verschijning van littekens. Bijgevolg, het is echt een ideale behandelmethode voor cliënten met elke levendige acne en littekens. Andere strategieën van vermindering van nodulaire acne littekens nemen dermabrasie, laser resurfacing en injectie van collageen of lichaamsvet in de littekens.

Category: Supplementen

Comments are closed.