Wat zijn de Leads om van snurken in Canine?

In overeenstemming met Household Veterinaire Handboek Pet Owner’s, honden met kortschedelige of platte vlakken zijn gevoelig voor snurken te wijten aan het feit van de vorm van hun hoofd. Plat oppervlak rassen van honden bestaat uit bulldogs, pugs en de Pekinees.

Volgens VetInfo.com, honden die mollig zijn, zijn extra geneigd te snurken om de reden dat van de extra vlees dringende neer op hun keel.

Allergiesymptomen, slijm maken-up of ademhalingsmoeilijkheden kan ook leiden tot snurken in honden. Gezien het feit dat deze situaties leiden tot een heleboel andere tekenen en symptomen, moet u een dierenarts voor therapie raadplegen.

Honden zijn extra geneigd te snurken toen op hun rug of plat op hun zij. Gebruikmakend ronde bedden zou hen aanmoedigen om te slapen opgerold.

Overseas objecten in de neus die als een bescheiden takje kan snurken veroorzaken, niezen, hoofd schudden en een loopneus. Poliepen, tumoren of weinig objecten in de neus kan leiden tot grote infecties als niet onmiddellijk wordt behandeld.

Category: Dieten

Comments are closed.