Wat zijn de oorzaken Acne puistjes?

Angst releases ervoor stoffen in het gehele lichaam, dit soort als adrenaline en cortisol, die verstoring veroorzaken voor de goede werking van de organen van het menselijk lichaam, waaronder de huid. Omdat het uitvoeren van de huid vermindert, dit soort als de regulering van olie creatie, acne kan vormen. Om zorgeloos aangesloten zits te pakken, maken een poging om zorgen en angstgevoelens te verlagen in uw dag tot dag leven. Kijk naar de inname van een kalmerende thee de hele dag, dit soort als kamille.

Hormonen kunnen surge door bepaalde duur in het bestaan ​​van een persoon, dit soort als alle door de puberteit en zwanger zijn, en kan ook schommelen als gevolg van een onbalans in hormoon productie. Wanneer hormoonconcentraties te zetten in zowel hoger, het lichaam begint om meer dan ontwikkelen olie in de poriën en de huid, waarvan de definitieve resultaten in acne. Om hormonale acne aan te pakken, probeer elke dag te beginnen uit een krachtige oefening systeem en bestaan ​​uit verse groenten en fruit in het eten plan. Blijf weg van geraffineerde suikers en zuivel oplossingen die hormonale acne kan verergeren.

Puistjes kunnen gevolg van voedingsmiddelen allergie symptomen zo goed allergieën voor stoffen die kunnen optreden in het spreken te komen met de huid. Producten die kunnen contact opnemen met de poriën en de huid, dit soort als reinigingsmiddelen, lotions en wasmiddelen, kan leiden tot ongemak en puistjes die lijkt besmet. Omdat deze chemische verbindingen reageren en wakkeren de huid, kan de geïnfecteerde huid resulteren in olie ophopen in de follikels, waardoor micro-organismen te verbeteren en zits te sorteren. Voor het afhandelen van allergie-geïnduceerde zits, voorkomen voedingsmiddelen die leiden tot jeuk of irritatie, en check out vrij van zeep, lotions, schoonmaakmiddelen en wasmiddelen die zware chemicaliën en parfums bevatten te blijven.

Acne kan verslechterd van het overmatig gebruik van huidverzorging producten en oplossingen. Zeker oplossingen comedogenic, waardoor zij bestaan ​​uit stoffen die poriën verstoppen. Ook, artikelen op de markt gebracht om te gaan met zits algemeen nemen ernstige stoffen die kunnen irriteren en wakkeren de poriën en de huid. De veel meer dat deze goederen gebruik gemaakt van, de veel meer verstopt en geïrriteerd de poriën en de huid te worden, van boven naar ontwikkeling en acne breakouts.To acne die een gevolg is van overmatig gebruik van oplossingen behandelen kiemen, testen die alleen natuurlijke producten op de poriën en huid die geen synthetische of chemische bestanddelen bevatten.

Acne kan worden veroorzaakt door over-ijverig vinden in je poriën en de huid. Het kiezen en porren de huid leidt tot de huid uit paars en beschadigd te zijn, en kunt op vuil en olie in de poriën. Deze verstopping van de poriën en microben ontwikkeling up kan resulteren in een puist maximaliseren en cystische acne. Om acne veroorzaakt door het kopen van de poriën en de huid te behandelen, probeer te minderen met de totale tijd die u besteedt bij de ingang van de spiegel, en te voorkomen dat het aanraken van uw ontmoeting zo veel mogelijk.

Category: Gezond eten

Comments are closed.