Wat zijn de oorzaken van snurken bij vrouwen?

Zoals we sluimeren, de achterkant van de mond, keel en neus kunt afslanken. Terwijl er verscheidene unieke redenen vernauwing, de meest voorkomende is een nasale obstructie. De obstructie kan worden veroorzaakt door gezwollen weefsel als gevolg van allergische reacties of een septum afwijking van een beschadigde neus. Mensen met een obstakel waarschijnlijk ademen via de mond, waardoor een vibratie van weefsels.

In overeenstemming met Medicinenet.com, kunnen sommige medicijnen bijdragen aan snurken. Gespecificeerde soorten medicatie kan rest van de spieren te verhogen en versterken van een verdere niveau van de slaap. Dit zorgt voor een kleinere luchtwegen en versterkt weefsel trillingen.

Obstructief Slaap Apneu is een aandoening die een effect hebben op ongeveer 18 miljoen mannen en vrouwen heeft, volgens The Nationwide Sleep Foundation. Obstructief Snooze Apneu brengt ademhaling tot eind op een snelle looptijden gedurende de slaap. Respiratoire wordt gestopt wanneer de keel niet kan handhaven van de luchtwegen voortdurend geopend. Mensen met obstructieve Slumber Apneu deskundigheid laag zuurstofgehalte in het bloed, waardoor ze dit soort zet bij kans op cardiovasculaire problemen zoals hoge bloeddruk en hartproblemen.

Voor sommigen snurken heeft geen professionele medische redenering. Volgens Dr Joseph Scianna op Webmd.com, is snurken in principe veroorzaakt door de bovenste luchtwegen turbulentie die resulteert in trillingen van de gladde gehemelte en huig. Ook, zoals dames leeftijd, verliezen zij spiermassa toon alle plaatsen, zoals de mond, waardoor het gevoelig voor trillingen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.