Wat zijn de oplossingen voor acne littekens, rimpels en Age Places?

Dermatologen onderschrijven chemische peelings van verschillende ernst van acne, rimpels en ouderdomsvlekken. Volgens WebMD.com, wanneer de chemische peeling resolutie wordt gebruikt op de huid, het onvermijdelijk loslaat een minuscule laag van huid, in hoofdzaak als een zonnebrand maar zonder de schadelijke effecten. De chemische gevoel is meestal niet pijnlijke en vaak slechts gepaard met een delicate steken.

Microdermabrasie verbetert de visuele aantrekkingskracht van leeftijd plaatsen en rimpels en helpt exfoliëren acne-gevoelige huid om acne te verlichten. WebMD.com suggereert het vermijden van daglicht voor een meerdere malen na het behalen van dit proces uitgevoerd op uw huid.

Lasers kunnen worden gebruikt om te zorgen voor veel kritischer puistjes, rimpels en ouderdomsvlekken. In de meeste situaties, u een sessie met een plastisch chirurg of dermatoloog te studeren vereisen of dit de geschikte procedure. Hoewel de pijn factor is relatief lager, sommige mensen moet je niet van het gevoel van een laser bron op hun huid, wanneer anderen beschouwen het voelt net als de knip van een rubberen band.

Retinol en Retin-A, evenzeer waarvan omvatten vitamine A focus voor het verbeteren van de lijken van de huid, wordt normaal aanbevolen door dermatologen samen met een van de andere behandelingen boven. Elke retinol punt moet echt worden gebruikt in bescheiden hoeveelheden. Dr G. Todorov zegt bepaalde kant uitkomsten kan worden ervaren, dit soort als huidirritatie, wanneer retinol wordt toegepast in grotere hoeveelheden.

meeste behandelingen vereisen drie tot vier keer worden herhaald boven de studie loop van een aantal maanden. Dermanetwork.org stelt behandelplannen als diepe chemische peelings wil echt niet normaal worden herhaald, terwijl oppervlakkige peelings vereisen extra dan twee behandelingen over een periode van tijd van tijd tot krachtig.

De kosten aspect geassocieerd in zowat elk van deze middelen is matig tot zeer duur. Sommige dermatologie klinieken bieden u chemische peelings voor $ 60 of meer, hoewel een bijzonder lasertherapie kan lasten $ 300 of nog veel meer. Houd in gedachten om een ​​pakket promoties met uw plastisch chirurg of huidarts te verkennen om te helpen redden de meeste dollars haalbare op de huid oplossingen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.