Wat zijn de positieve aspecten van de Gemeenschappelijke Wellness Care?

Vooral omdat een groot deel van de geïndustrialiseerde wereld begonnen met gemeenschappelijke wellness zorg aan haar burgers, heeft de Verenigde Staten gedaald van 1 in het dagelijks levensverwachting in 1945 tot het midden van de tieners. De Verenigde Staten rangschikt drieëntwintigste in peuter sterfte en 67 in inentingen.

Alle artsen zouden in-netwerk onder algemene welzijn zorg. Werkloosheid of pre-huidige kwalen zou geen professionele medische oplossingen te voorkomen.

Gemeenschap wellness zou vergroten als iedereen procedure kon krijgen, waardoor de verspreiding van besmettelijke ziekten. Klaar periodes in spoeddiensten zou verlagen, zoals ziekenhuizen niet zouden behandelen van de onverzekerden voor voorkomende kwalen.

jaarlijkse uitgaven verhogingen kunnen worden verhoogd indien de middelen zijn niet afgeleid te beschermen verhogen van gezondheid en fitness verzekering plan tarieven. Personeel zou minder ziek keer gebruiken en kon daarna in leefstijl werken.

Bedrijven zouden niet hoeven te verhogen welzijn verzekering plan vergoedingen aan de waarde van de koopwaar aangeboden, bouwen ze concurrerend met organisaties in landen met gemeenschappelijke gezondheidszorg.

Kiezers zouden inspraak in administratieve uitgaven hebben, extra voordelen en belastingen, misschien wel het verminderen van overhead.

Category: Dieten

Comments are closed.