Wat zijn de resultaten in van Lichaamsgewicht Reduction in Pet Ratten?

Veel ratten lichaamsgewicht schuur als ze ouder worden. Als een dierenarts voorschriften uit een wellness-situatie, maar je krijgt oude rat is blijven verliezen van gewicht, poging invoering calorierijk en snel te nemen voedingssupplementen om een ​​evenwichtige voeding plan ontworpen voor ratten. Voor de teelt van oudere ratten lijden aan lichaamsgewicht daling die problemen kauwen hebben, genieten rat blokken of moeilijk voedsel in chocolade-smaak Garantie of Fortify totdat uiteindelijk zijn ze papperig vlak voor het voeden van uw rat. Gooi de papperig blokken na een paar van enkele uren en geeft verfrissende soorten en andere comfortabele levensmiddel twee keer per werkdag.

Als een rat stopt met eten of haar voeding op gedrag worden veranderd, dit is over het algemeen omdat van letsel of ziekte. Metabolisme van een rat is extreem snel, zodat ratten systeem calorieën snel en ze kunnen vrij snel kwijt pond krijgen. Het is een fantastisch idee om een ​​compacte schaal hebben, zodat u uw rat kan wegen zo snel of twee keer elk individu 7 dagen om verbeteringen te monitoren. Ratten vinden doorgaans in, zelfs als ze ziek zijn, en dat doen ze dan meestal niet vroege aanwijzingen van ziekte, dus een gewicht van een rat routinematig zal u informeren als er iets helemaal mis. Als een rat verliest lichaamsgewicht, maar breng het naar een ervaren dierenarts zo snel als waarschijnlijk.

meeste ratten worden geboren met mycoplasma micro-organisme en zijn kwetsbaar voor vergelijkbare bacteriële infecties en ziekten, die longontsteking omvatten. Symptomen van mycoplasmose en secundaire bacteriele infecties zijn: niezen, piepende ademhaling, moeilijke ademhaling, hijgen, kwebbelen, hoesten en ratelende ademhaling lijkt. Wat begint beetje bij beetje met een milde bovenste luchtwegen aanwijzingen snel en op een bepaald punt vooruitgang kan verergeren in de longen de plaats littekenweefsel misschien soort.

Ratten die verwerven moeite luchtwegen zijn geneigd om gewicht te elimineren uit niet inname en van de inspanning van het streven om te ademen. Therapie omvat normaal antibiotica, ideaal Baytril (enrofloxacin) of een Baytril / Doxycycline mengsel. Als een rat is niet vaak inname, aanvullende voeding hulp is van cruciaal belang.

Body gewichtsverlies is een van de vele tekenen of symptomen ratten vertonen als ze onwel. Niet-respiratoire indicaties om aandacht te besteden aan zijn porfyrine (een bloed gekleurd slijm) kleuring over de ogen en de neus, jas in belabberde situatie, gebogen houding, verbeteringen in gedrag, bijvoorbeeld knijpen, bijten, het voorkomen van gesprek, verstopt. Neem contact op met uw dierenarts als uw rat displays en van deze tekens en symptomen. Als je rat heeft een bacteriële infectie, kan de indicatoren snel escaleren. Wat begint als niezen of afname van drang naar voedsel kunnen concluderen tot het verlies van het leven in een kleine tijd.

tekenen of symptomen van hart-en vaatziekten bij ratten zijn vermoeidheid, gebrek aan eetlust, vasthouden van vocht en vet verlies. 
 Ongecontroleerde diabetes is een andere oorzaak lichaamsgewicht daling. Oudere ratten zou kunnen ervaren van een nieraandoening en geven aanwijzingen voor een toegenomen dorst en plassen, gewichtsverlies en een stoere jas. Een beroerte of een hypofysetumor kan coördinatie beïnvloeden, voortvloeiende bij de rat te laten vallen haar vermogen op te halen of te houden maaltijden, die beperkingen wat het in en gekwalificeerde prospects kunnen nemen om het lichaamsgewicht te verminderen. Als een rat niet voedt zich vaak, aanvullende voeding hulp is van cruciaal belang.

Verstoken van dieet, zelfs voor een persoon dag, is de kans op overleving en het herstel van een rat in gevaar worden gebracht. Blend 1-2 lepels van de menselijke zuigeling soja systeem met warm drinkwater en vloeibare vitamine B uitgebreid. Als uw rat nooit zal nemen in de methode, gebruik de hand voeden een pipet of een poging een spuit zonder naald. Ratten lijken te willen zeer gezonde voedingsmiddelen zoals gekookte eidooier, yoghurt, tonijn, zalm, gekookte havermout, spaghetti, kwark, product kaas, banaan, en peuter levensmiddelen.

Zieke ratten moeten verder vloeistoffen te strijden ziekte. Geef een tweede fles drinkwater geladen met verdund vruchtensap (niet-citrus voor mannen). Ratten als voedingsmiddelen die veel fluïdum met yoghurt, die ook tot spijsvertering, babyvoeding, avocado, meloen, andere vruchten (geen citrus voor mannen) en greens verhelpen hebben.

Category: Supplementen

Comments are closed.