Wat zijn de risico’s van snurken?

Een persoon van de ernstige vormen van snurken is slaap apneu. Mensen vandaag de dag met rust apneu zal intens en hard te snurken en dan stoppen met ademhalen voor een snelle intervallen van tijd. Als ze niet ademhaling, zuurstof afsnijden van het hart en de hersenen.

snurken kan ertoe leiden dat u verschillende gevallen wakker in de loop van de nacht. Regelmatig onderbroken brengt slaperigheid overdag, prikkelbaarheid, verlies van wilskracht voor acties van dit soort opleiding en een onvermogen om zich te concentreren.

Redelijke ernstige snurken en apneu snooze kan een verstikking of hijgend gevoel veroorzaken. Bij het ontwaken kan het moeilijk zijn om op adem te komen. Dit gevoel van niet een verblijf in een positie om adem kan je coronaire hartslag en bloed spanning verhogen.

Snurken bij kinderen misschien wel een teken zijn van andere welzijn problemen. Snurken kan wijzen op neus of keel complicaties bij kinderen, dit soort als vergrote amandelen.

Snurken vormt een risico voor uw partnerschap ook. Snurken Een partner kan u rijden van de slaapkamer, resulteren in een tekort aan snooze en teleurstelling in precies de relatie. Partners worden aangemoedigd met hun zorgverzekeraar om te spreken als snurken voor een bepaalde of voor zowel mannen als vrouwen is een probleem.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.