Wat zijn de therapieën voor Comedonal acne?

Comedonal acne is een nogal delicaat verscheidenheid van acne die zeer weinig of geen irritatie gaat. Als je het hebt, zul je puistjes laesies genoemd comedonen creëren. Comedonen worden meestal gecategoriseerd als zowel mee-eters of whiteheads. In comedonal acne, laesies vaak produceren op je voorhoofd of kin. Breakouts van deze vorm van acne kan worden verergerd door hormonen of vochtigheid. Oplossingen voor comedonal puistjes bestaan ​​van kenmerkende soorten van actuele oplossingen en mengsels van therapieën.

Retinoïden zijn geneesmiddelen afgeleid van vitamine A die bestaan ​​uit een veranderde vorm van de vitamine. Ze kunnen optreden in gels of lotions die u gebruiken om de huid getroffen door comedonal acne. Retinoïden verzorgen zits door de stekker van de comedonen en het wegwerken van hen. Ze ondersteunen ook comedonen verminderen van de vorming, het stoppen van aanstaande breakouts. Zeer productief, hebben retinoïden een persoon van de belangrijkste behandeling plannen van comedonal acne die dermatologen hebben gebruikt voor vele jaren.

Benzoylperoxide is een gemeenschappelijke behandeling methode al comedonal acne sinds de jaren 1950. Je kunt het bereiken zowel rond de balie of je huid arts kan een extra echt geconcentreerde variant van het voorschrijven. Het zal komen als ofwel een drank of een h2o-voornamelijk gebaseerd gel die je meteen op om puistjes beïnvloede huid glad. Het is effectief door het vernietigen van zowel de bacteriën die kunnen leiden tot puistjes en krijgt ontdoen van mee-eters.

Salicylzuur is ontdekt in veel van rond-de-toonbank oplossingen voor comedonal puistjes. Deze behandeling plannen komen in vele verschillende rassen, met lotions en lotions die u gebruiken om de huid die door een breakout. Zo effectief als benzoylperoxide, zal het werk door het afbreken van zowel mee-eters en whiteheads. Het maakt het mogelijk voorkomen van de ontwikkeling van de komende comedonen door het activeren van de cellen die haarzakjes lijn minder te laten vallen, het voorkomen van verstopte poriën die kunnen leiden tot puistjes breakouts.

Andere oplossingen voor comedonal acne bestaan ​​uit resorcinol en zwavel, die pechverhelping mee-eters en whiteheads wanneer u ze lokaal te gebruiken. Azelaïnezuur heeft antibacteriële huizen die werken om zich te ontdoen van comedonal puistjes. Topische antibiotica kan ook slaan zits. Een huid arts kan eventueel besluiten om remedies te nemen om hun efficiëntie te verbeteren. Bijvoorbeeld, kan benzoylperoxide worden gecombineerd met een actueel antibioticum te typen een procedure die extra krachtig is dan ofwel een deel van uw eigen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.